Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda!

Turkije

Premier Davutoglu persoonlijk betrokken bij wapentransporten naar moslim terroristen in Syrië.
Turkse militaire officials hebben bevestigd dat de regering van premier Davutoglu (foto) wapens en raketten levert aan ISIS en Al-Qaeda. Davutoglu zou persoonlijk de Turkse media hebben verboden te berichten over de ontdekking van een transport van 45 tot 55 raketten en 30 tot 40 kratten munitie naar de jihadisten in Syrië. Dit bericht is het zoveelste bewijs dat de Turken hun Westerse ‘bondgenoten’ enkel naar de mond praten, maar ondertussen onverminderd doorwerken aan de ondermijning van Europa en verdere destabilisering van het Midden Oosten.

Het opperbevel van de Turkse gendarmerie berichtte dat het ‘vrachtwagens met wapens en voorraden voor de terreurorganisatie Al-Qaeda’ heeft onderzocht. Premier Davutoglu kwam hoogstpersoonlijk tussenbeide en ontsloeg officier van justitie Aziz Takei, die opdracht had gegeven de vrachtwagens tegen te houden. De 13 soldaten die de trucks doorzochten zijn beschuldigd van spionage, en kunnen voor 20 jaar de gevangenis indraaien.

Alle berichtgeving verboden
‘Hoewel het schandaal het land verscheurt, koos de regering voor zijn favoriete tactiek door het in de doofpot te stoppen,’ schreef de Turkse journalist Fehim Tastekin. ‘Een rechtbank in Adana verbood geschreven, visuele en internet media ook maar iets te schrijven over het stoppen en doorzoeken van de vrachtwagens. Alle online inhoud over het incident is gewist,’ met uitzondering van één video, die hier te bekijken is.

Turkse inlichtingendienst beschermt transport
De vrachtwagens voor Al-Qaeda werden begeleid door agenten van de Turkse inlichtingendienst MIT, die terroristen van ISIS, Al-Qaeda en de Moslim Broederschap een veilige haven en doortocht biedt over Turks grondgebied. Toen de gendarmerie de trucks wilde doorzoeken, verzetten de MIT agenten zich met geweld. Vervolgens arriveerde de gouverneur van Adana, die beval dat de vrachtwagens onder direct bevel van premier Davutoglu stonden en daarom ongemoeid moesten worden gelaten.

Veilige haven voor moslim terroristen
Vorig jaar berichtten we reeds dat ISIS-terroristen zich vrijelijk in Istanbul kunnen bewegen, tevens de stad waar de gevluchte Egyptische Moslim Broederschap een veilig en beschermd heenkomen heeft gevonden. Er verschenen video’s van ISIS-terroristen die in Turkse kampen werden getraind en bewapend. De Turken gebruiken ISIS en andere islamitische terreurgroepen zoals Al-Qaeda en Hamas om het hele Midden Oosten in chaos te storten, zodat het voor het straks 1 miljoen man tellende moderne Turkse leger een eenvoudige zaak wordt landen zoals Syrië binnen te vallen.

Lees meer: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/Bevestigd-NAVO-lid-Turkije-levert-wapens-en-raketten-aan-ISIS-en-Al-Qaeda