MOSLIMS VERKLAREN DRIEKWART VAN DE WERELD DE OORLOG!

world-war-3

Het doel van islamieten is het doden van alle niet-moslims (i.c. alle Christenen, alle Joden, alle Atheïsten, andersdenkenden en alle andersgelovigen)! Dit betekent dus driekwart van de hele wereldbevolking!

Momenteel hangt 23,4 procent van alle mensen het islamitische geloof aan. Ongeveer 31 procent van de wereldbevolking is op dit moment christen.
Naar verwachting bevolken in 2030 8,3 miljard mensen de aarde. 26,4 procent van hen zal islamitisch zijn.

Het sprookje van David en Goliath en klein duimpje en de reus, doet geloven dat omvang niet relevant is en deze dus altijd zal verliezen van de (strategische) intelligentie.
Nu zijn zowel de omvang (het aantal) als de intelligentie bij de moslims niet aanwezig! Hoe kan het dan dat zij steeds weer een stap verder kunnen doen in hun dodelijke doelstelling? De terroristisch aanslagen in hun eigen landen zijn enigszins begrijpelijk omdat men daar uit een soort solidariteit met hun soortgenoten zich zonder verzet opoffert!
Maar hoe komt het dan dat driekwart van onze wereldbevolking de meest barbaarse handelingen, zoals koppensnellen, halsafsnijdingen, vrouwenverkrachting, pedofilie, kinder- en dierenmishandeling, enz. zonder protest goedkeurt?
Waar is die moedige kruisriddermentaliteit gebleven die bezette gebieden (her)veroverden? Waar zijn de verzetsstrijders gebleven die in de oorlog tegen de dictatoriale bezetters streden?

Hoe komt het dat barbaren die hun onmenselijke perverse wreedheden (uit de Romeinse tijd) anno 2015 nog steeds, zonder enige verzet van de geciviliseerde wereld kunnen uitvoeren?
Waar zijn de strijders van de mensenrechten gebleven? Onze cultuur en onze normen en waarden worden op alle mogelijke manieren ondergeschikt gemaakt aan hun barbaarse gewoontes, o.a. door het oprichten van Shariawijken, intimidatie, geweld en hun jihad.
De moslims hebben de civilisatie volkomen overgeslagen. Zij leven nog steeds in de donkere middeleeuwen.

Hoe kan deze verbazingwekkende degeneratie in de 21e eeuw plaatsvinden? Hoe kan men spreken over een islamitische beschaving waar barbarisme de boventoon voert?
Welke westerse barbaren hebben dit toegestaan en goedgepraat? Hoe kan men barbaarse aanslagen op onschuldige burgers relativeren en  toekijken hoe moslims de wereld de oorlog verklaren? Hoe kan men akkoord gaan om teruggeworpen te worden in de barbaarse eeuw?

Het kan niet anders maar het moeten diegenen zijn die zelf barbaarse doelstellingen hebben en hun conceptvorming hierop aanpassen. Degenen dus die er alles aan doen om onze civilisatie op te offeren aan hun geheime zelfverrijkende doelstellingen! Met andere woorden: “Onze eigen landbestuurders”…

Realpredictor.