AANSLAGEN PARIJS SLECHTS HET TOPJE VAN DE IJSBERG?

target

Het antwoord hierop hebben wij hier onlangs al gepubliceerd: https://eunmask.wordpress.com/2014/09/22/dankzij-de-eu-moet-europa-zich-nu-voorbereiden-op-terroristische-aanslagen/

De politie schoot de Kouachi-broers rond kwart over vijf op vrijdag dood, nadat zij de politie schietend tegemoet renden vanuit de drukkerij in Dammartin-en-Goële
De broers Said en Cherif Kouachi maakten mogelijk deel uit van een groter Europees terreurnetwerk. Zo zouden ze onder meer connecties in Nederland hebben gehad.
Eerder werd al duidelijk dat de broers Kouachi waarschijnlijk geronseld zijn door de Jemenitische Al-Qa’ida-tak AQAP. Deze terroristische organisatie zou meer ‘Europese broeders’ op trainingskampen in Jemen hebben klaargestoomd voor terreurdaden in Europa.

Dat meldt de Duitse krant Bildop basis van bronnen bij Amerikaanse inlichtingendiensten.
De Amerikaanse inlichtingendienst NSA onderschepte informatie waarin Parijs als het begin van een aanslagenserie wordt genoemd. Italiaanse media berichtten vrijdag over een video van Islamitische Staat waar beelden van toeristische trekpleisters als het Colosseum, Piazza Navona, de Trevi-Fontein, het Pantheon en het Vaticaan als mogelijke doelwitten werden getoond.

Bompakketjes
Britse diensten waarschuwen intussen voor een springstof die op vliegvelden niet gedetecteerd kan worden. Al-Qa’ida zou van plan zijn bompakketjes van deze springstof in vliegtuigen te stoppen.

De Amerikaanse generaal Michael Flynn, tot voor kort directeur van de spionagedienst DIA, zegt niet verrast te zijn door de aanvallen in Parijs. ‘We gaan hier meer van zien’.

Ook het hoofd van de Britse geheime dienst MI5 meld dat militanten van Al-Qaeda aanvallen voorbereiden op drukke plaatsen in het Westen, met als doel veel slachtoffers te maken.

Persbureau AP spreekt van een geluidsopname van een van de religieuze leiders van Al-Qaeda in Jemen: Sheikh Harith al-Nadhari. Hij spreekt van een “wraakactie om de eer” te herstellen van de profeet Mohammed. Daarnaast prijst hij de broers Chérif en Saïd Kouachi, de verdachten van de aanslag op Charlie Hebdo die gistermiddag omkwamen bij een politieinval in Dammartin. Nadhari zou waarschuwen voor meer aanslagen in Europa.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/1/Nederlandse-connectie-met-terreurbroers-Kouachi-1680430W/?masterpageid=158493