HULPVERLENERS ZIJN NIET MEER VEILIG! Zelfs chauffeurs van strooiwagens worden beroofd!

strooiauto

In dit prachtige “multiculturele” land kun je beter geen hulpverlener meer zijn, zoals Ambulance-personeel, Arts, brandweerman, Politie-agent, maar ook bestuurders van het openbaar vervoer. En nu zijn zelfs chauffers van strooiwagens niet meer veilig!
Je moet constant rekening houden met scheldpartijen, bedreigingen, berovingen, fysiek geweld, enz., dat altijd in groepsverband plaatsvindt!

Hebben jullie je wel eens afgevraagd sinds wanneer dit aan de gang is? JUIST! Sinds de komst van de groepen niet-westerse allochtonen! Hoezo discriminatie? Wie discrimineert hier in feite? Niet de ongeciviliseerde groepen immigranten, maar de groepen die op hun knieën gaan voor deze primaten! Onze bestuurders en de hersenloze “allochtonen-knuffelaars” die om welke reden dan ook, deze import hebben bewerkstelligd!

Gisteren is een chauffeur van een strooiwagen in Roosendaal beroofd. Hij werd onder bedreiging van een mes gedwongen zijn jas af te geven.

De man was op zondag 4 januari rond 01.00 uur aan het werk op de Iepenberg. Toen hij zijn wagen verliet om een paaltje open te maken bij de fietsbrug kwamen er drie jongemannen naar hem toe. Een van hen bedreigde hem met een mes en eisten geld. Het slachtoffer gaf uiteindelijk zijn jas af waarin zijn portemonnee en telefoon zaten.

Signalementen
Het slachtoffer omschreef de drie daders als volgt: dader 1, de man die met het mes dreigde, getinte huidskleur, 1.85 meter lang, slank postuur, donkere, nette kleding. Dader 2: getinte huidskleur, 1.75 meter lang, stevig postuur, bol gezicht, donker haar wat hij naar achteren droeg. Dader 3: 1.85 meter lang, slank postuur, donkere glimmende jas met capuchon en bontkraag.

http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/4/08-chauffeur-strooiwagen-beroofd.html