DE MEEST REALISTISCHE UITSPRAKEN VAN 2014…

TheTruth (1)

De moslimbevolking van Europa is in de laatste generatie verdubbeld, en is erop ingesteld om zich opnieuw te verdubbelen.

Commentaar op het artikel van Syp Wynia (27-12-2014)

Het begint langzaam maar zeker door te dringen tot veel Nederlanders dat de IMMIGRANTEN hier in ONS Nederland de wet uitmaken. Wij Nederlanders waren en zijn nog steeds van goede wil, maar we worden vanwege onze goedheid vertrapt! Vertrapt zelfs door onze eigen regering. Niet wij waren en zijn intolerant en toonden/tonen geen begrip voor immigranten, nee, de immigranten waren en zijn intolerant! Het moet ophouden dat WIJ de schuld van alles krijgen!

Het is gewoon heel simpel. Men wordt in dit land liefderijk opgevangen, krijgt huis en haard, een fiets, een uitkering, kleding en gratis zorg. Mede hierdoor wordt er op onze ouderenzorg bezuinigd en hebben mensen met een laag inkomen in Nederland geen enkele kans meer op een huisje. Buitenlanders eerst, dat kan op een gegeven moment kwaad bloed zetten.

Niet wij maken stennis, maar de immigranten, hierdoor beginnen we na jaren en jaren van dwars liggen en eisen stellen onze goodwill te verliezen.

Voor mij mogen ze leven in hun eigen wereld en onder elkaar, zouden wij ook doen in een ander land, maar wat wij NIET willen is, dat ZIJ ons de wet voorschrijven. Dat deze gasten, waarvan de meesten van ons geld leven, bepalen wat WIJ moeten doen en geloven! Wat wij NIET willen, is dat ze onze vrouwen en dochters uitschelden om over erger nog maar te zwijgen. Dat oudere vrouwen niet uitgescholden worden voor hoer en dat we gewoon rustig over straat kunnen gaan. Niet dat een invalide beschimpt wordt.

De meest hardnekkige mythe van het westerse dhimmi verhaal is dat moslims een minderheid vormen en speciale bescherming en huisvesting moeten krijgen. Maar moslims vormen geen minderheid. Er zijn wereldwijd 1,5 miljard soennitische moslims, die opwegen tegen de katholieken als de op één na grootste religieuze groepering van 1,1 miljard en hindoes van 1 miljard. Ze zijn nog steeds een minderheid van de totale bevolking in de westerse landen, maar demografisch lijken ze een meerderheid te worden.

Een vierde deel van Amsterdam, Marseille en Rotterdam en een vijfde deel van Stockholm is al islamitisch. De populairste naam voor een baby in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag is … Mohammed.

Mijn mening is: Het moet ophouden de schuld bij de Nederlanders te zoeken. Onverdraagzaamheid is geboren uit de houding van gasten, die nooit Nederlander zullen worden! Wij hebben geaccepteerd en wel veel te veel! Onze regering heeft ons in de steek gelaten. Dat wat nu is ontstaan, de onvrede onder ons de Nederlanders, is de schuld van onverdraagzaamheid van onze buitenlanders. Zij zijn geen Nederlander en zullen nooit Nederlander worden. DAT vragen wij ook niet,wij willen in vrede met elkaar wonen, maar genoeg is genoeg!

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/28/commentaar-op-het-artikel-van-syp-wynia-in-elsevier-27-12-2014/