De twee dodelijkste gevaren voor Europa: de Islamisering en de Russische Oorlog.

europe.danger

Ik denk dat alles hierover al is geschreven (voorspeld). De linkse ‘goedpraters’ die dit (al dan niet uit eigenbelang) steeds relativeren, kunnen de voortekenen hiervan inmiddels niet meer ontkennen…

De WARE veroorzakers zijn echter de EU, aan de touwtjes van USA, en onze eurofiele bestuurders!

Onderstaand enige treffende citaten uit artikelen van J. Niemöller

Pegida.
Alleen uit het stemgedrag van die burgers blijkt het ongenoegen. Zo zien we overal in Europa nu de opkomst van anti-immigratie partijen, die tegelijk ook anti-EU partijen zijn. Ik noem die beweging het Nieuw Realisme. Je mag het trouwens noemen zoals je het wilt. Het zijn patriottische en nationalistische bewegingen, en door de zittende orde worden ze ‘racistisch’ genoemd. Een woord waar een grote bijtende kracht vanuit gaat, zonder dat iemand weet wat het betekent. In feite houdt de ‘racisme’ beschuldiging in dat blanken geen gemeenschappen mogen vormen. Want als blanken gemeenschappen vormen, met hun eigen normen en waarden, dan maken ze onderscheid, en onderscheid maken heet in het linkse ‘denken’ racisme.
Die woede van de burger is een enorme kracht waar geen bestuurselite tegen bestand is. Nu is het zaak de woede goed te richten. Veranderingen af te dwingen. En vooral heel veel geduld te hebben. Wie de langste adem heeft, die wint.

Achter de racisme beschuldiging schuilt dus internationalisme, een beweging die we vorm zien krijgen in de EU. Daardoor kan de elite regeren zonder zich iets aan te trekken van het volk.
Racismebeschuldiging is pro internationalisering en dus anti-democratie. En daarom zijn de ‘antifascisten’ ook de echte fascisten. Het kost soms even tijd om door de demagogie heen te prikken, maar zo is het wel.

Wanneer twintigduizend mensen als een daad van verzet kerstliederen gaan zingen in een Duitse stad, en wanneer diezelfde mensen door de bestuurselite en door de heersende media uitgemaakt worden voor ‘haters’, terwijl ze ‘beschermers’ zijn, dan zegt dat iets over het Avondland Europa, waar de destructieve krachten van bovenaf op de eigen bevolking afvuren.

In Nederland zijn we nog lang niet zo ver. Hier blijft de opstand van de burgers eigenlijk beperkt tot stemgedrag. Dat is overigens wel opzienbarend. Vandaag bleek dat in Nederland meer mensen op Geert Wilders willen stemmen als op het hele zittende kabinet!

Maar zolang de Nederlandse burgers niet massaal de straat op willen of durven, zal er hier weinig veranderen.

In Dresden begint de victorie. Nu Nederland nog.

Schrijver Hitchens over Poetin:
“Men” heeft er echt trek in, in confrontatie, in Washington, Londen en Saoedi Arabië. Dat, en vreemde pret over de val van de roebel, die niet alleen ten koste gaat van die roebel maar ook van de economie van het Westen. Hij vraagt zich vervolgens af of een en ander misschien het gevolg is van het feit dat Poetin degene is geweest die de voet heeft dwars gezet aangaande het omverwerpen van Assad in Syrië. Mensen die menen er goed aan te doen het geharde Russische volk tegen zich in het harnas te jagen, zijn zeker van het soort dat vergeten is wat er in 1922 in Duitsland gebeurde, toen de Reichsmark tot 0 werd, en de middenklasse werd weggevaagd. Hitler dus, en de mensen die Poetin nu met Hitler vergelijken, die zullen nog heel raar opkijken als straks niet een Poetin maar een Hitler aan de macht komt in Rusland