DE DODELIJKE ASIELINDUSTRIE VAN EUROPA IS DWEILEN MET DE KRAAN OPEN!

kraan

Europa heeft haar handen al vol met de jihadisten (IS-terroristen) en dit is slechts het topje van de criminele ijsberg!
De linkse landverraders-bende de EU wil 56 miljoen (criminele) Afrikanen Europa binnensluizen

Volgend jaar komen er nog eens 200.000 “vluchtelingen” naar ons toe. Wie nog een beetje hersens in zijn schedel heeft, kan nu al voorspellen dat hier een maatschappelijke tijdbom bij ons binnensijpelt, die ervoor zal zorgen dat de burgers de barricaden opgaan.

Duitsland wordt al volop geconfronteerd met de gewelddadige Afrikaanse gelukzoekers!
De politie van Dresden bericht in de “Morgenpost”:

“Onze agenten wilden de mannen controleren.” Plotseling sloeg de situatie om. “De agenten werden met flessen bekogeld en zelfs met kapotte flessen bedreigd.” Met behulp van de landelijke politie lukte het de te controleren personen op het hoofdstation vast te houden. “De groep van ongeveer 40 personen wordt nu voorlopig gearresteerd en naar het bureau gebracht”, aldus de woordvoerder van de politie.

De mannen zijn vermoedelijk drugsdealers en afkomstig uit Noord-Afrika. Misschien komen ze wel rechtstreeks uit een Tunesische gevangenis? Zoals we onlangs kwamen te weten, ontdoen de Noord-Afrikaanse landen zich op deze manier van hun misdadige elementen, omdat zij per slot van rekening weten dat in de tolerantiedronken, door welkomstcultuur benevelde, tot zelfmoord neigende EU alles wordt opgenomen wat via de Middellandse Zee komt.

Ook Leipzig meldt “verrijking”: zes mannen, die gebroken Duits spraken, hebben zondagavond een 37-jarige in Leipzig-Lindenau, die tegen middernacht op weg was naar huis, overvallen, in elkaar geslagen en – typisch Mohammedaans – het weerloos op de grond liggende slachtoffer geschopt. Toen de man wilde opstaan, kreeg hij een mes op zijn keel. Maar de man was dapper, liet zich niet afslachten en joeg de aanvallers op de vlucht

Hartelijk welkom in het gekkengesticht Duitsland. “Pegida” Dresden zal zulke berichten zoals dit hier aandachtig volgen. Hoeveel zullen er aanstaande maandag de straat weer opgaan? En hoeveel complete idioten van de kerken, de joodse gemeenschap, het volksverradende politieke establishment en linkse realiteitsweigeraars zullen hiertegen samen met de op verovering beluste Mohammedanen tegen demonstreren?

Bron: https://ejbron.wordpress.com/2014/12/10/dresden-massale-arrestatie-van-afrikaanse-rel-schoppende-drugsdealers/

Het water staat ons potverdorie tot aan onze lippen en we moeten volgend jaar alweer honderdduizenden asielcriminelen onderdak en voedsel geven, die ons als “dank” onze kelen willen doorsnijden!