LIEGT KLIJNSMA OVER PENSIOENEN?

EN ALWEER IS DEZE VROUWELIJKE DICTATOR BEZIG OM DE ZWAKSTEN IN DE MAATSCHAPPIJ TE PAKKEN!

KLIJNSMAHITLER

E.J. Bron

Screenshot_8

(Door: trias politica)

Een kritische column van Kees de Lange over pensioenen op deze site heeft geleid tot Kamervragen van Kamerlid Norbert Klein aan staatssecretaris Klijnsma.

Vorige week publiceerde senator Kees de Lange op Follow The Money een kritisch stuk over het beleid van onder andere staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) inzake de pensioenwetgeving. ‘De volksvertegenwoordiging gepiepeld’, luidde de titel van het artikel van De Lange waarin hij enkele kritische kanttekeningen maakt bij het beleid van het kabinet, in het bijzonder staatssecretarissen Klijnsma en Eric Wiebes (Financiën). De Lange stelt dat dat ‘de staatssecretarissen van Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Eerste Kamer onvolledig en dus onjuist hebben voorgelicht’.

De essentie van het stuk van De Lange betreft de koopkracht van pensioengerechtigden. De huidige, zowel als de toekomstige. Precies op dat punt van koopkracht gaat de zaak grondig mis, aldus De Lange. De koopkracht van onze aanvullende pensioenen gaat al meer dan…

View original post 19 woorden meer