DE BLUNDERS VAN DE INCOMPETENTE NITWITS VAN UWV

UWV1

Lees hier hoe UWV (al jaren) blundert met uitkeringen:

08/12/06, 20:12
(Novum) – Uitkeringinstantie UWV heeft tussen september vorig jaar en nu zo’n 180 duizend mensen in de ziektewet een te hoge uitkering verstrekt. In totaal is zo’n dertien miljoen euro onterecht uitgekeerd doordat het nettobedrag verkeerd werd berekend.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1495054/2006/12/08/UWV-blundert-met-uitkeringen.dhtml

UWV Hilversum blundert met uitnodigingen
5-10-2010, 18:17 (Update 5-10-2010, 18:17)
HILVERSUM – Uitkeringsinstantie UWV in Hilversum heeft pijnlijk geblunderd met persoonlijke uitnodigingen voor de landelijke banenmarkt, morgen. Daardoor kregen ongeveer 250 werkzoekenden in het Gooi en de Vechtstreek post op naam van een andere werkloze in de regio.
http://www.gooieneemlander.nl/hilversumplassen/article4713811.ece

UWV krijgt uitstel voor ‘spookburgers’
Uitkeringsinstantie UWV krijgt een half jaar respijt voor het aanpakken van circa 1500 ‘spookburgers’. Administratieve onduidelijkheden over deze groep uitkeringsgerechtigden moeten uiterlijk op 1 juli 2014 zijn gladgestreken. Dat is een half jaar later dan het kabinet aanvankelijk eiste.
http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/uwv-krijgt-uitstel-voor-spookburgers-1.4156961

UWV blundert op Werk.nl
Poolse identiteitsfraudeurs adverteerden doodleuk op site werkzoekenden
Werkzoekenden die via de officiële website van het UWV (werk.nl) een baan willen zoeken, lopen het risico op fraude. Detacheringsbureau Alstaf, dat tot vorige week nog adverteerde op werk.nl, is in werkelijkheid een val van Poolse identiteitsdieven, aldus De Telegraaf.
Alstaf zou een spookbedrijf zijn in Amsterdam, dat kopieën van identiteitsbewijzen ‘aftroggelt’ om daar vervolgens mee te frauderen.
http://drimble.nl/weblogs/nieuws-opinie/23952443/uwv-blundert-op-werknl.html

Bruno Bruins (bestuursvoorzitter UWV) blundert er vrolijk op los
http://recruitmentmatters.nl/2013/06/19/bruno-bruins-blundert-er-vrolijk-op-los/

De Nationale ombudsman heeft onderzocht hoe de Fraudewet wordt toegepast door het UWV, de Sociale Verzekeringsbank en gemeentelijke sociale diensten. De wet, bedoeld om fraude in de sociale zekerheid te bestrijden, blijkt niet effectief, schrijft de ombudsman in een rapport. De uitkeringsinstanties leggen vaak onterecht boetes op aan mensen die zich wél aan de regels houden of zich van geen kwaad bewust zijn.

http://nos.nl/artikel/2007105-ik-word-er-weer-boos-over.html

HET WORDT HOOG TIJD DAT ER EEN GEDEGEN CONTROLE KOMT OP DE WERKWIJZE EN DE COMPETENTIE VAN HET PERSONEEL VAN UWV!