Aanslag in Nederland? Wapens en informatie over bommen gevonden bij Nederlandse jihadisten!

jihad3

En wie heeft deze terroristen hier met open armen weer verwelkomd? 
https://eunmask.wordpress.com/2014/11/28/kamer-wil-is-terroristen-naar-nederland-laten-terugkeren/

Tijdens huiszoekingen bij vermeende Nederlandse jihadisten is recent informatiemateriaal over explosieven gevonden. Ook is een automatisch wapen aangetroffen. Dat zei de baas van het Openbaar Ministerie Herman Bolhaar vanavond in het programma Nieuwsuur.

Bolhaar noemde deze vondsten verontrustend. De huiszoekingen maken deel uit van 45 onderzoeken naar ronselen en jihadisme met in totaal zeventig verdachten. Het aantal zaken is sinds eind oktober sterk toegenomen. Toen ging het om dertig strafzaken tegen zestig verdachten

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3801974/2014/12/01/Wapens-en-informatie-over-bommen-gevonden-bij-jihadisten.dhtml

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (Nctb) laten weten. Naast een video uit april zou ook uit andere ‘postings’ op het internet blijken dat Nederland bij de jihadisten in beeld is.
Volgens de Nctb is op het internet sinds medio april 2009 sprake van een terugkeer van prominente internationale jihadistische websites. Deze websites zijn grotendeels identiek aan de voormalige prominente jihadistische sites, die aan de vooravond van 11 september 2008 van het internet verdwenen.

De Nederlandse jihadstrijder Abdelkarim el Atrach (28).die onlangs in een videoboodschap vanuit Aleppo opriep tot ’een stevige daad’ tegen de Nederlandse overheid, is de uit Arnhem afkomstige Syriëganger
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23169365/__Dreigjihadi_blijkt_Arnhemmer__.html

Wilders waarschuwt: “Teruggekeerde jihadisten vormen het grootste gevaar voor de Nederlandse samenleving op dit moment. Wie van plan is zich bij de terroristische organisatie ISIS aan te sluiten, moet daarom door de strafrechter worden tegengehouden.”

Een  “Nederlandse” jihadist:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/02/foto_jihadist_khaled_uit_almer.html  Laten ze deze man hier ook gewoon vrij rondlopen?