DE DEGENERATIE VAN HEEL EUROPA!

groei1

Degeneratie van Nederland

Zoals ik hier al eerder schreef zal de enorme tsunami van niet-westerse allochtonen Europa overspoelen en degenereren!
In een ander recent artikel heb ik over de achterstand in de ontwikkeling van de meeste niet-westerse immigranten en asielzoekers geschreven.

Deze combinatie is dus de oorzaak van de onontkomelijke degeneratie  van Europa!

Ik vind het onbegrijpelijk dat wij, geciviliseerde mensen, zien dat wij langzaam maar zeker tientallen stappen terugvallen in de evolutie naar het niveau van het stenen tijdperk, en hier niets aan doen om deze tendens tegen te houden! Overduidelijk is namelijk dat immigranten, door te weigeren om te integreren, hun primitieve levenswijze en cultuur niet alleen behouden, maar ook nog eisen dat wij deze moeten respecteren en het liefst nog omarmen!
Want feit is, dat hun lage geestelijke ontwikkeling gerelateerd is aan een sociaal economische achterstand en een primitieve mentaliteit. Dat dit door de multiknuffelende moraalridders en onze regeringen steeds wordt ontkend, is een belediging en een gevaar voor ons eigen volk!

Pogingen om deze “medelanders” te civiliseren blijkt volkomen te mislukken, omdat de meesten vasthouden aan hun vastgeroeste cultuur en tradities, die gebaseerd zijn op hun zogenaamde religie. De halal-slacht bijvoorbeeld, die indruist tegen alle wetten van dierenmishandeling, wordt zelfs door ons toegestaan en geaccepteerd!
De vrouwenmishandeling (w.o. het besnijden en uithuwelijken van jonge meisjes en verkrachtingen), de onderdrukking en veelwijverij, zijn de meest primitieve gebruiken die al eeuwenlang uit de geciviliseerde landen zijn verbannen. Misbruik hiervan werd altijd streng gestraft!  En nu worden deze barbaarse gebruiken, mét toestemming van de regering, gedoogd en zelfs weer ingevoerd! En ónze cultuur en tradities moeten hiervoor wijken!

Degeneratie betekent achteruitgang, ontaarding en verloedering en dít is wat er nu in onze geciviliseerde maatschappij plaatsvindt!
De explosieve groei van deze primitieve groepen als gevolg van de massa-immigratie én hun geboortegolven, maakt dat Europa in sneltreinvaart aan het degenereren is! De enige mogelijkheid om dit te voorkomen is het lozen van deze regering en uit de EU te stappen!

Degenen die dit niet willen zien, ontkennen of gedogen staan zelf op de onderste trede van de evolutieladder!

Realpredictor