‘Blanken hoger IQ dan zwarten.’

genetisch

Ondanks het risico dat wij als ‘racistisch’ bestempeld kunnen worden, vinden wij toch dat  publicatie van dit artikel onder ‘openbaring van de wetenschappelijke waarheid‘ hoort!

De wetenschappelijke waarheid aantonen is in deze hypocriete wereld van despotisme en lafheid dodelijk!

De geneticus James Watson is een topwetenschapper. In 1953 ontdekte hij met vier andere wetenschappers de structuur van het DNA. In 1962 won hij daarvoor de Nobelprijs. Hij schreef een bestseller over het DNA, The Double Helix, waarin hij ook de onderlinge persoonlijke strubbelingen in de groep beschrijft die aan de uiteindelijke ontdekking vooraf gingen.

In 14 oktober 2007 verscheen een interview met Watson in de Britse krant The Times dat het einde zou betekenen van zijn maatschappelijke carrière. Het interview werd gedaan naar aanleiding van het verschijnen van zijn autobiografie, waarin de Nobelprijswinnaar afrekenende met veel van zijn wetenschappelijke collega’s .

In dit interview ook heeft hij zich ook geuit over de IQ verschillen tussen etnische groepen, zij het voorzichtig, door positief te zijn over het hoge, genetisch gestuurde IQ van Joden:
“Why isn’t everyone as intelligent as Ashkenazi Jews? And it may be that societies work best when there’s a mixture of abilities — the bright people would never be an army. Or has our intelligence been limited by leaders killing off any potential competitors? I suspect time is not a factor. The Ashkenazi Jews have done it in a thousand years. So these are the sorts of things we’ll find out — how many mutations would you need to be more intelligent?”

Watson sprak zich in dit interview onomwonden uit over de IQ verschillen tussen de verschillende rassen. Watson zei dat hij weinig hoop had op een positieve ontwikkeling van Afrika, simpelweg omdat het gemiddelde IQ niveau daar zoveel lager was. Hij haalt daarbij de gedachte aan die duidelijk moet zijn voor iedereen die zich wel eens in de evolutietheorie heeft verdiept (RP: like I did 😉 ) “Wanneer groepen zich op geografische afstand van elkaar verder ontwikkelen, betekent dit ook dat ze genetisch van elkaar gaan afwijken, want de evolutie stopt niet”.

Dit interview betekende het einde van zijn maatschappelijke carrière.
Ik vind dat van een onvoorstelbare treurigheid. Niet alleen voor de man. Maar vooral voor onze Westerse beschaving. Die is gebaseerd op de ontwikkeling van de wetenschap. En die kan zich alleen maar ontwikkelen wanneer die vrij is. (Opmerking RP: Vrij van dictatoriale criminele overheersers en vrij van de handlangers van onze degeneratie!)

http://joostniemoller.nl/2014/11/blanken-slimmer-dan-zwarten-topwetenschapper-onthoofd/