HONDERDEN MILJOENEN MULTICULTURELE SUBSIDIES ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWENEN EN KABINET WEIGERT SUBSIDIE AAN VOEDSELBANKEN…

vodselbank

Geen cent subsidie voor noodlijdende Nederlandse kinderen maar wel hiervoor:

Hier een paar voorbeelden (het topje van de ijsberg) van de duizenden voorbeelden van verdwenen miljoenen aan multiculturele subsidies!

Miljoenen subsidie spoorloos
– Nederland telt 22 zogenaamde Marokkanen-gemeenten: steden die problemen hebben met Marokkaanse jongeren. In de afgelopen vier jaar ontvingen ze in totaal 32 miljoen euro, maar wat is er met dat geld gebeurd?

Het project is mislukt, concluderen deskundigen. Waarom is er een speciaal project voor Marokkanen opgezet? Hoe heeft het kunnen mislukken?
De gemeente Helmond ontving de afgelopen jaren tonnen aan subsidie en pompte dat in een project voor gezinscoaches. Buurtbewoners plaatsen vraagtekens bij het project, want de Marokkaanse gezinscoach zou ze helpen met het kwijtschelden van boetes en proces-verbalen.

– Miljoenenfraude met subsidie multiculturele stichting
De politie heeft twee inwoners van Bemmel aangehouden op verdenking van de verduistering van 1,7 miljoen euro subsidie. De twee waren medewerker van de multiculturele stichting die in totaal 3,3 miljoen euro aan subsidie ontving.

– Een stichting met een multiculturele doelstelling heeft sinds 1999 bij tientallen ministeries, provincies, gemeenten en maatschappelijke en culturele organisaties in totaal voor 3,3 miljoen euro subsidies aangevraagd voor het organiseren van evenementen. Maar een aantal projecten en festivals waarvoor subsidie was aangevraagd, blijkt helemaal niet te zijn gehouden. Zo’n 1,7 miljoen euro van de 3,3 miljoen lijkt zo achterover te zijn gedrukt. “We verdenken ze er nu van dat een deel van het geld op hun privérekening is terechtgekomen of is gebruikt voor andere projecten waar het niet voor bedoeld is”, aldus justitiewoordvoerster Tineke Zwart.
Ze zijn uiteindelijk door de mand gevallen nadat de provincie Overijssel er via een eigen onderzoek achterkwam dat een gesubsidieerd muziekfestival in Enschede was afgelast, maar het geld wel was geïncasseerd. “We hebben aangifte gedaan”, aldus een provinciewoordvoerster.

– Ook de provincie Gelderland gaf de stichting de afgelopen jaren 135.000 euro subsidie voor verschillende projecten en was ‘onaangenaam verrast’ door het justitieonderzoek naar de stichting. ,,Deze projecten zijn wel uitgevoerd, maar het is nog niet duidelijk of de kosten wel goed zijn opgevoerd. We wachten het onderzoek van het openbaar ministerie af”, aldus een woordvoerder. De gemeente Arnhem verstrekte 165.000 euro subsidie.

– FORUM heet in naam een ‘instituut voor multiculturele vraagstukken’ te zijn, maar in de praktijk is het een baantjesmolen voor knuffelallochtonen en een cadeautjescarrousel voor luxe leasebakken, dure dinertjes, banale bonussen en vuige vriendjespolitiek. 5,5 miljoen euro subsidie gaat er jaarlijks in, niets dan corrupte weelde komt er uit en de samenleving schiet er geen kloten mee op. Ja, nóg meer kosten, want de fraude met subsidie moest voor duur geld onderzocht worden door de eveneens incompetente geldverbrander Tjibbe Joustra, de UWV-man die enkel wilde schijten op gouden toiletpotten in marmeren badkamers. De uitkomst van het onderzoek naar al dat zelfgefêteer lezen we vandaag in de NieuwRealistische Courant: Rob Dortland, de oud-topambtenaar die oppergraaier Sadik Harchaoui opvolgde bij FORUM, verdiende doodleuk NOG MEER dan Sadik ‘Audi A6 & een paar ton salaris’ Harchaoui. Te weten: 1.200 euro PER DAG voor drie dagen per week.

– De gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost en het ministerie van Binnenlandse Zaken hangt een Europese veroordeling wegens fraude boven het hoofd. Een zwaar gesubsidieerd ‘multicultureel centrum’ blijkt een moskeegebouw te zijn.

http://tref.eu/nl/webcafe/109-het-MULTICULTURELE-DRAMA/36277-krachtwijken-veiliger-door-miljoenen-subsidies-eg-nie.html?start=15

Wie is het hiermee eens? “NEDERLAND PLEEGT GENOCIDE OP HAAR EIGEN VOLK!”