BELANGRIJK BERICHT: DE OORLOG DIE JE NIET ZIET OP HET NOS JOURNAAL

Wij rechtse bloggers hebben constant gewaarschuwd voor de gemanipuleerde mainstream media! Deze zijn de oorzaak van de destructieve spiraal waarin de wereld zich nu bevindt. Zij spelen in op de goedgelovigheid van een groot deel van de volkeren, waarvan de meesten overtuigd zijn dat de media het beste met hen voorhebben (kuddementaliteit). De politiek die de teugels in handen heeft, kan de kudde exact sturen naar de kant die zij willen!
Zij hebben echter 1 ding onderschat: Internet! Wij hebben altijd de realiteit proberen aan te tonen en de leugens van de gemanipuleerde media geopenbaard! Want wij zien dat deze leugens uiteindelijk zullen leiden tot een derde wereldoorlog, waar Europa middenin zit! Dit is namelijk de strategie en de intentie van zowel de VS als de EU!  En zoals bij elke strategie worden er niet 1, maar meerdere opties gehanteerd! In dit geval zijn het er 3! 

-Rusland/Oekraïne 

– Israël/Palestina  

– het midden-Oosten

Ik merk dat het aantal lezers van mijn artikelen wereldwijd blijft groeien en dit geeft aan dat de mensen langzaam maar zeker het gevaar gaan onderkennen en de leugens niet meer geloven! Daarom is het heel belangrijk dat u onderstaande goed leest en actie onderneemt om een wereldoorlog tegen te houden!

Realpredictor.

warvictims

Door: John Pilger .

Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.

Met de huidige ontwikkelingen in Syrië is deze internationaal bekroonde documentaire van John Pilger zelden zo relevant geweest. Kijk en huiver hoe de mainstream media in de VS en Europa mee van de grootste oorlogpropagandisten zijn.

Pilger onderzoekt in deze documentaire, “The War You Don`t See“, wat voor rol de hedendaagse “mainstream” nieuwsmedia spelen in de verslaggeving van oorlogen.
Hij laat pijnlijk zien hoe de “mainstream” of 1% nieuwsmedia tegenwoordig vaak niets minder zijn dan een belangrijk propaganda kanaal om de oorlog te verkopen aan het volk thuis op de bank achter de TV.
Daarnaast komen er ook interessante details aan het licht, zoals bijvoorbeeld de bombardementen van de VS op een aantal Al Jazeera nieuwskantoren die nieuws naar buiten brachten waar het leger van de VS niet op zat te wachten. Interessant genoeg bereikte dat nieuws over die bombardementen nooit het Nederlandse NOS Journaal…

Dit zet je echter wel aan het denken, als deze media blijkbaar geen fatsoenlijk eerlijk beeld kunnen of willen geven van deze situaties, waarom wordt er dan zoveel belastinggeld ingestopt om ons deze verdraaide waarheden via het NOS journaal te laten geloven?.. En als we dit weten is het dan wellicht niet tijd om de krant op te zeggen en de TV aan de recycling mee te geven?

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/de-oorlog-die-we-niet-zien/

AND THIS IS THE COLD HARD TRUTH!