HOOGSTE TIJD OM OP TE KOMEN VOOR ONS EIGEN BELANG

actie

Geplaatst op 21 november 2014
Het wordt hoog tijd dat de Nederlanders terugslaan. We worden uitgemaakt voor slavenhandelaren, minkukels, nazi´s, wij discrimineren de donker getinte bevolking, wij zijn de schuld van alles, wij, de Nederlanders. . . We schrikken wanneer we het woord “zwart” gebruiken, al is het maar bij chocolade, zwarte koffie, of zwarte bessen… Onze regering doet NIETS voor ons. Justitie doet alle mogelijke moeite om misdadigers te beschermen. De EU bemoeit zich met ons leven, met wat wij moeten doen en vooral met wat wij niet moeten laten, namelijk ons geld in eigen zak houden! Wij mogen geen baas zijn in ons eigen land, wij mogen geen Zwarte Piet, wij moeten dit en we moeten dat! We worden uitgescholden, aangevallen.

Het wordt hoog tijd dat de we terugslaan. Tientallen jaren hebben we alles royaal en loyaal gedeeld met deze mensen, die zich nu tegen ons keren en zeggen dat WIJ discrimineren! WIJ, de Nederlanders, die aan de klagers een menswaardig bestaan hebben gegeven, een toekomst, geld en alles wat ze maar wilden, dit ten nadele van de eigen bevolking. En wat heeft onze goedwillendheid opgeleverd na al die jaren? Men valt ons aan en scheldt ons uit!

Het is zover… Moslims worden opgeroepen ons drinkwater (ook in andere landen) te vergiftigen! Onschuldigen met auto’s dood te rijden! Angst zaaien dat doen ze. We zullen vanaf nu geen rustig moment meer hebben! Het gevaar dreigt en zeg niet dat ze het niet doen. Gesteund door de EU, partijen in de verschillende landen EN de rechterlijke macht durven ze alles aan.

Is het geen tijd om het roer om te gooien? Wanneer onze regering en justitie nu nog niet ingrijpen en gewoon doorgaan met achter de EU te staan en ons land nog voller te proppen, is het hoog tijd om ons te beraden op wie we stemmen het komend jaar.

We delen ons land met al deze mensen die hier in vrijheid en gratis kunnen leven, maar dit was en is niet genoeg. Weg met ons, weg met die gehate Nederlanders, weg met onze cultuur… Het Nederlandse land daar hebben wij, de nieuwe bevolking recht op, wij maken hier de dienst uit en niet jullie!

Ja, het is tijd voor verandering, maar dan een verandering ten goede voor ons, Nederlanders. Het is tijd de buitenlanders eens de mond te snoeren. Dit kan alleen door deze regering en haar gedogers een halt toe te roepen, door hen totaal te negeren tijdens de volgende verkiezing. Tijd voor een radicale vernieuwing van de oude politiek, we weten (of kunnen weten) hoe het verder met ons land in de toekomst gaat wanneer men verder gaat in deze richting.

Wij, de Nederlanders, hebben het niet nodig ons te verlagen tot EU-slaven op bevel van de ons land regerende partijen. Willen wij voor onze vrijheid opkomen of willen wij nog langer gediscrimineerd worden door onze “gasten” ?

Begin volgend jaar weer verkiezingen. Veel Nederlanders gaan weer op de aloude partijen stemmen, voornamelijk D66 doet het weer goed in de opiniepeilingen. Waarom? Vanwege het feit dat mijnheer Pechtold altijd zo keurig in het pak steekt en zo vriendelijk kijkt?

Indertijd was het Wouter Bos die de stemmen binnenhaalde. Waarom? Omdat de dames vonden dat hij zo’n lekker kontje had! Maar met je kont kun je geen land regeren. Dat is wel gebleken, want wat is er van dit kontgedraai (letterlijk en figuurlijk) terechtgekomen? Het gaat niet om een leuke uitstraling, noch glimlach, noch een net pak… Het gaat om feiten, om wat de agenda van deze aanvoerders van deze partijen ons voorspiegelen. Jazeker, voorspiegelen. Eenmaal gekozen, zakt het masker van vriendelijkheid ten opzichte van de kiezers, behalve ten opzichte van allochtonen. Niet wij, de Nederlanders, zijn belangrijk, het is het nieuwe binnenkomende volk.

Willen Nederlanders de druk van betalen en nog eens betalen niet meer, noch in eigen land uitgescholden en vernederd worden door vreemdelingen die ons haten? Stem dan vooral niet op partijen die absoluut VOOR de EU zijn!

Rutte en zijn VVD hebben de keizers de laatste keer ronduit bedrogen en doen dat nog steeds met volle overgave. Naar protesten van Nederlanders wordt niet geluisterd. De PvdA onder leiding van Samsom en Spekman, idem dito. Beide partijen zijn absoluut PRO-EU en pro NOG meer buitenlanders in ons land.

Dan krijgen we de rijzende ster D66 met Pechtold aan het roer. Waar staat deze partij voor en wat is het doel van Pechtold? Neem de moeite om het partijprogramma eens te lezen. Want D66 is absoluut VOOR de EU en NOG meer buitenlanders en daarbij nog meer onzinnige belastingen. Straks moeten we nog een euro betalen wanneer je naar je eigen wc gaat. Gezondheid: D66 wil zorg van goede kwaliteit en voor ieder toegankelijk. Een giller, want ze hebben zelf meegewerkt aan de ondergang van de “goede kwaliteit van onze gezondheidszorg” en zoals de zorg nu verworden is tot iets waar je je ouders of hulpbehoevenden al niet meer aan wilt toevertrouwen.

D66 wil dat “iedereen” zijn leven naar eigen inzicht in kan richten. Klinkt leuk, maar hiermee bedoelen ze niet ons. Ha, let wel op het woord “ieder”, dat wil niet zeggen wij Nederlanders! Nee, ieder… en ieder is juist waar we zo’n last van hebben, namelijk de oningeburgerde buitenlanders, die alleen maar rechten hebben en geen verplichtingen (ieder dus). Met deze woorden geeft D66 vrij spel aan iedereen om zijn leven in te richten zoals hij/zij dit wil. Dat is een heel beladen woord en wil zeggen dat ieder in dit land zijn gang mag gaan vanwege zijn eigen inzichten, behalve wij, de Nederlanders.

Op de keeper beschouwd heeft Pechtold alle “Kroonjuwelen” die D66 oorspronkelijk had ingeruild voor twee programmapunten:
1. Alles naar Europa !
2. Weg met Wilders !

Wat te denken van Justitie, de ons-kent-ons jongens? Tijd voor een frisse wind. Een buitenlander (Pool) heeft een kind en diens grootouders doodgereden die een leuk tochtje op de fiets maakten. De rechter veroordeelde de man vandaag tot een taakstraf! Het is hoog tijd dat het mes in het recht en de rechters wordt gezet.

Wij Nederlanders willen vrij zijn om iemand die je winkel overvalt of je huis binnendringt met een paar rake klappen de deur uit te donderen, zonder dat je de politie aan de deur krijgt. Op de voet gevolgd door een advocaat, die opkomt voor de boef om zijn (de boef’s) blauwe plekken op jou te verhalen.

Hoog tijd! Het is hoog tijd voor een kentering, tijd voor een vernieuwing van gevestigde partijen, die alléén het bijna verdronken “Gouden Kalf” van de EU aanbidden en buitenlanders vanwege hun stemrecht. De EU is zo goed als failliet. Met de EU zijn ook wij failliet. Al ons geld is vervlogen, verdampt, en zijn de armen nu rijker geworden? Door de EU en onze regeerders hebben we de vijandschap met de Sovjet-Unie (waarmee de Chinezen nu samenspannen) weer opgeroepen en dus de Koude Oorlog opnieuw aangewakkerd. Zaten we hierop te wachten? Ja, de wapenindustrie is er blij mee, maar de burger? Tevens is er niets dat zo stevig de EU-gedachte van samengaan steunt als een “gemeenschappelijke vijand”! (Lees George Orwell’s boek 1984, hierin wordt de toekomst van Europa onder de EU duidelijk beschreven.)

Met de EU aan het roer en de partijen die dit “Trojaanse Paard” metterdaad blijven steunen en met het door ons zuurverdiende geld zullen wij Nederlanders nooit uit de recessie komen en ons land zal barsten van de vreemdelingen die ons allemaal haten.

Wij verliezen niet alleen ons geld, maar ook ons erfgoed. Wij hebben een partij nodig die achter het Nederlandse volk staat! Achter ons, de mensen van Nederland, ons vaderland! Laat het niet achter in handen van barbaren. Geeft niet op. Blijf kiezen voor eigen vrijheid!

Bent u het ook zat deel dit bericht dan zoveel mogelijk en stem bij elke volgende verkiezing op de de PVV.
DELEN DELEN EN NOG EENS DELEN!

Johan Vrie