DE VOLKSUITWISSELING VAN NEDERLAND!

nederlandEXIT

Nederland puilt uit van de immigranten, de asielzoekers en illegalen, die niet alleen de Nederlanders, maar ook andere etnische groepen aanvallen en hier steeds meer de wet gaan voorschrijven!
De Nederlanders die deze steeds groter wordende invasie moeten betalen, staan zelf aan de rand ven de afgrond!
WAAR IS NEDERLAND IN GODSNAAM MEE BEZIG?

Kort overzicht van de De asielzoekers-waanzin in Nederland.

EU-landen moeten asielzoekers vanaf de eerste dag van hun aanvraag een woning ter beschikking stellen. Mocht de staat dit niet doen, dan moet hij voldoende geld aan de asielzoekers geven om een privéwoning te kunnen huren, aldus het vonnis van het Hof van Justitie van de Europese Unie.
De financiële ondersteuning “moet voldoende zijn voor een menswaardig leven”. De staat is volgens het vonnis ook verplicht om ervoor te zorgen dat de familiaire gemeenschap gegarandeerd blijft en dat er rekening wordt gehouden met de welzijn van het kind.

Illegalen zouden gratis zorg moeten krijgen in Nederland. Dat vindt de PvdA woensdag volgens de Telegraaf.
De Kamer debatteert over zorg voor vreemdelingen. PvdA-kamerlid Marit Maij wil dat illegalen gratis gebruik kunnen maken van de zorg. Ze kunnen het anders vaak niet betalen, omdat ze onverzekerd zijn en daardoor zelf voor alle kosten opdraaien.

De situatie in het Midden-Oosten zorgt ook hier voor een probleem. Dit jaar zijn er al ongeveer 6000 asielzoekers vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Vanwege de situatie in Syrië op dit moment, mogen ze bijna allemaal blijven. Het asielsysteem loopt daardoor vast, waarschuwt staatssecretaris Fred Teeven.

Vorig jaar moesten bijna 7.000 Nederlanders of Nederlandse gezinnen hun huis gedwongen verlaten en dat is 8 procent meer dan in 2012. Zij werden hun huis uitgezet door woningcorporaties. Doordat steeds meer huurders financiële problemen hebben, stijgt het aantal uitzettingen.

Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) ontkent in alle toonaarden dat de vechtpartij afgelopen week in een asielzoekerscentrum te Overloon ook maar iets te maken zou hebben met ‘etnische of religieuze spanningen’.
Maar volgens Syrische asielzoekers gaat het wel degelijk om racistisch geweld. Zij zeggen dat asielzoekers uit Eritrea “insloegen op iedereen die niet zwart was”. Dit meldt de Volkskrant.

http://m.spitsnieuws.nl/binnenland/2014/05/teeven-alarmerende-toename-asielzoekers

http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/pvda-wil-gratis-zorg-illegalen/

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-tk-20132014-2272.html