Schrijven van woord ‘wijn’ leidt tot klap!

vrouwen

Na al die honderdduizenden berichten overal in de media, op internet enz. trouwen vrouwen nog steeds met hun potentiële moordenaars: moslims! Islamitische vrouwen hebben waarschijnlijk weinig keus, hoewel ik zou er alles aan doen om te ontsnappen uit een dodelijk milieu! In alle moslimwijken hier zijn de cijfers van vrouwenmishandeling en verkrachting het hoogst! Dat sommige vrouwen hier vrijwillig voor kiezen, vind ik nog steeds onbegrijpelijk!
(Of zouden de “vrouwenhaters” toch gelijk hebben en zijn vrouwen gewoon DOM?)

ZWOLLE – Zoals dat wel vaker gebeurt in zaken van huiselijk geweld, trok de echtgenote van de 38-jarige S.T. uit Zwolle haar aangifte van mishandeling bij de politie later weer in. Ze had het destijds aangedikt, beweerde ze. Eerder verklaarde ze echter bang te zijn voor haar echtgenoot, zo bang dat ze vreesde voor haar leven en dat van haar vijf kinderen. Omdat de politie de aangifte niet wilde intrekken, stond T. vrijdag bij de politierechter in Zwolle terecht voor mishandeling van zijn vrouw.

T. ontkende, maar hij had de verklaringen van zijn kinderen, echtgenote en schoonmoeder tegen zich. De schoonmoeder van T. had verklaard dat haar dochter zelfs met een blauw oog had rondgelopen toen ze zwanger was. Ook zou hij haar een keer met een stok hebben geslagen. In november van het vorige jaar sloeg hij haar met een vuist in haar gezicht, na een discussie over een schoolverslag van hun oudste dochter. Het slachtoffer was trots geweest op het goede cijfer dat haar dochter had gekregen, maar T. was boos omdat ze het woord ‘wijn’ in het verslag had gebruikt.

Hij is moslim en vond dat om die reden een fout woord! De discussie daarover liep uit de hand. Na een scheldpartij over en weer gooide T. een slipper naar haar toe en greep hij haar hard bij haar keel. Hun 4-jarige zoontje was getuige van het voorval, zo bleek uit een opmerking van het knulletje tegen de politie. Andere kinderen verklaarden dat hun moeder moest huilen en dat hun vader haar had geslagen. ,,Zeer kwalijk”, vonden de officier van justitie en de rechter.

De rechter legde de man voor het geweld, conform de eis, een werkstraf (??) op van zestig uur, waarvan de helft voorwaardelijk met daaraan gekoppeld reclasseringstoezicht.

http://www.destentor.nl/regio/zwolle/schrijven-van-woord-wijn-leidt-tot-klap-1.4629075#.VGsm-GWYadE.twitter

Wat ik onbegrijpelijk en onaanvaardbaar vind, is dat wij in Nederland, dit soort barbaarse laffe mishandelingen steeds meer ‘gewoon’  gaan vinden en de daders zonder echte straf vrij laten rondlopen. Een verkeersovertreding wordt hier zwaarder gestraft! De rechters hier zijn een stel slappe mietjes!