De False Flag operatie wordt steeds waarschijnlijker: EU straft separatisten voor medewerking bij ruimen MH17

falseflag

Het chaotische, ja hypocriete beleid van Nederland en de EU ten aanzien van de separatisten, wordt weer eens duidelijk gemaakt met recente berichten. Met samenwerking van de separatisten worden momenteel de wrakstukken van de crashsite gehaald. Die samenwerking is kennelijk zo goed, dat Nederland aankondigde dat de wrakstukken binnen vijf dagen van de plek zijn gehaald. Iets dat me tamelijk onmogelijk lijkt, gezien de enorme oppervlakte van het gebied en het feit dat het om zoveel onderdelen gaat.

De separatisten boden al langer hun hulp aan, maar Nederland was niet bereid om met de separatisten samen te werken, omdat de EU nauw verbonden is met de regering in Kiev.
En nu worden de separatisten gestraft door de EU tientallen extra namen van de separatisten komen op een zwarte lijst van de EU te staan. Dit gebeurt met volle instemming van Nederland!

http://joostniemoller.nl/2014/11/eu-straft-separatisten-voor-medewerking-bij-ruimen-mh17/#comment-7412

Logisch, de EU is als de dood dat er aanwijzingen worden gevonden, waaruit zou kunnen blijken dat dit een ‘False Flag’ operatie is geweest! Alles wijst er op dat zij (net als de VS) via Kiev op de hoogte zijn geweest van (zo niet betrokken zijn bij)  de oorzaak van deze aanslag! Het onder het tapijt schuiven van (o.a. door Rusland) aangetoonde bewijzen, het zonder aanleiding beschuldigen van Rusland en het met alle macht vrijpleiten van Oekraïne, het zonder enig bewijs opleggen van sancties aan Rusland; dit alles vóórdat er een onderzoek is geweest! En nu het hele onderzoek met allerlei voorwendselen proberen te saboteren… Dit smerig spelletje heeft nu lang genoeg geduurd!

http://www.boublog.nl/2014/08/27/james-corbett-bewijst-mh17-is-een-valse-vlag/