‘HET GELIJK VAN WILDERS’ INTERNATIONAAL AANGETOOND!

speech.wilders

Wilders laat de wereld zien dat Nederland nog steeds dat goedgelovige conservatieve “clubje achter de heg” is!

(Door: Martha N.)

Zoals meestal, gelijk heeft hij! Wanneer gaan Nederlanders, en met ons andere westerse landen, dit nu eens inzien! Hoeveel moet er nog gebeuren voor ons volk werkelijk in opstand komt? Velen willen de toevloed van buitenlanders niet meer, noch de eenzijdige macht van Brussel. Een EU die op de schopstoel staat, die straks failliet is, want er zijn meer lasten dan baten, de schulden zijn groot. Die paar landen, waaronder Nederland, kunnen het geld niet meer opbrengen om de rest van al die landen te spekken.

Het gezwel Brussel (een organisatie die dwaas geholpen wordt door bijna alle Nederlandse partijen) alleen maar geldelijk plukt en de bevolking  dwingt ieder op te nemen, van misdadiger tot halsafsnijder, eerrovers van vrouwen en meisjes, laten we het gewoon zeggen: meestal gespuis. Waar blijven de mensenrechtenorganisaties die de oorspronkelijke bevolking zouden moeten helpen? Ieder kan toch zien dat het onmogelijk is om elkeen die maar aanklopt het land met tromgeroffel en ongescreend binnen te halen? Hebben wij geen rechten? NEE, hebben we niet!

Waar zijn Nederlanders zo bang voor dat zij hun eigen mening niet durven te volgen? Of is het gewoon zo dat Nederlanders geen eigen mening meer hebben? Ziende blind en horende doof zijn geworden misschien? Nee, het kan niet waar zijn dat Nederlandse ouders, die van hun kinderen houden en ze een vrije en gelukkige toekomst wensen, die nog verder kapot willen laten maken. Haal niet nog meer buitenlanders van allerlei soort hier binnen. Laat Boko Haram niet binnen in ons land, noch ISIS, noch Al Qaida en wat nog meer op bevel van de EU. Geloof valse profeten niet! Hiermee bedoel ik onze regering van allerhand, van christen, tot rood en links, z.g. rechts een VVD of een Alexander Pechtold, die alleen voor de EU is en het binnenhalen van toekomstige moordenaars. De hele troep heeft zich als een muur opgesteld om slechts één man, die zij vrezen, te weren! Ja, Geert Wilders met de PVV.

Heeft hij gelijk? JA! Zie wat er om U heen gebeurt, onthoofding van mensen die het goed bedoelden! Makkelijke slachtoffers, omdat zij alleen of slechts in een klein groepje werken/ten. Het enige kwaad dat deze mensen deden, was anderen helpen! Kijk vooral naar de wreedheid van de handelingen ten opzichte van deze onschuldige en zwaar gemartelde mensen!

Het kan Uw zoon zijn, die uit de goedheid van zijn hart, anderen ging helpen. Het kan Uw dochter zijn, die verkracht wordt. Zeg niet dat dit niet kan! Op de plaats van Jihadisten en alle moslimstrijders die het zwaard hanteren, tegen medemensen, zit geen hart, zij hebben een baksteen. Zij geven zelfs niet om eigen vrouw en kind, ze zijn totaal verziekt door het woord van een papieren held, dat voor hen de waarheid is.

Of wij ze nu vriendelijk opvangen in ons land of ons uitsloven om hen te plezieren, zij zullen ons (de meesten ervan) alleen maar minachten en verafschuwen. WIJ, de bevolking van Nederland (en andere westerse landen) zullen onze dwaze regeringen en de nog dwazere EU moeten stoppen! Niemand anders dan WIJ kunnen dit. Wij zijn verantwoordelijk, niet alleen voor de toekomst van onze kinderen, maar ook voor een redelijk veilig Vaderlanden en onze vrijheid. Dat zal een harde strijd worden, misschien dat hier de schoen wringt?

Geert Wilders heeft gelijk.

Wij willen ons erfgoed, ons land en onze cultuur en de toekomst van onze kinderen niet laten vernielen door een organisatie die al zo goed als gezonken is: de EU! Wanneer onze regering te laf is en te geldzuchtig laten WIJ Nederlanders dan het heft in handen nemen. In ieder geval door onze stem uit te brengen en niet te kiezen voor NOG meer narigheid.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)