Belasting is diefstal!

80% van iedere euro die u verdient vloeit terug naar de staat! U hebt al die tijd gewerkt voor maar 20% van uw geld!

Eénmaal beroofd worden is al erg, maar uw hele leven beroofd worden is een grove misdaad! Zelfs een deel uw pensioen (waarvoor u zelf hebt betaald) wordt nógmaals door de overheid gestolen!

 

E.J. Bron

Screenshot_10

(Door: Wans Horst)

De overheid moet de veiligheid garanderen en het recht op zelfbeschikking veiligstellen. Niet meer dan dat. Politie en defensie slokken slechts 7% op van de overheidsbegroting, dus ook van de gelden die aan de samenleving worden onttrokken.

Bij het CDA staat op de themapagina Economie en Europa bovenaan, de samenleving bungelt op de bodem van de pagina en veiligheid komt er überhaupt als thema niet op voor. Dat verfoeide Europa dat ons alleen maar geld kost en niets oplevert, geld waarvoor wij allemaal moeten werken, maar wat de overheid straffeloos kan pakken van uw bankrekening als het haar uitkomt. Als er straks weer een VVD’er vlak voor de verkiezingen gaat roepen hoe trots Nederland kan zijn op zichzelf juist omdat we de boel in een betere staat achterlaten voor generaties die nog moeten komen, kan hij gelijk hebben, maar opnieuw zijn er 4 jaar verstreken, waarin…

View original post 1.105 woorden meer