Zweedse vakbond voor ambulancepersoneel eist militaire uitrusting in No-Go-Areas

ambulance

Nadat de Zweedse politie onlangs een kaart met 55 No-Go-Areas had gepubliceerd, waarin de politie blijkbaar de controle verloren heeft over de hoofdzakelijk islamitische bendes, neemt nu de vakbond van het ambulancepersoneel het woord. Zij eist beschermende kleding op militair niveau voor het ambulancepersoneel als het deze No-Go-Areas binnengaat.

Volgens de vakbond nemen de aanvallen toe en zouden ze steeds gewelddadiger zijn. De lijst met incidenten reikt van kapot gestoken banden en ingegooide autoruiten tot lichamelijk geweld met machetes en vuurwapens.

Ook het verblinden met laserpennen, waarmee botsingen veroorzaakt worden, is een populaire vrijetijdsbesteding van criminele islamitische bendes in 55 No-Go-Areas. Dit sportieve tijdverdrijf wordt ook vaak uitgeprobeerd op bus- en taxichauffeurs, brandweerlieden, postbodes en bezorgdiensten.
Het internetblog “The Sweden Report” veroordeelt de aanvallen van mensen die het leven van andere mensen willen redden. Dat zou vooral stom zijn, omdat in deze getto´s, die hoofdzakelijk door moslims bewoond worden, de aanvallers jongeren zijn, die onder omstandigheden de redding van familieleden saboteren.

http://ejbron.wordpress.com/2014/11/13/zweedse-vakbond-voor-ambulancepersoneel-eist-militaire-uitrusting-in-no-go-areas/

Binnenkort ook in Nederland!