Ali Lahrouchi: zo belazeren Marokkanen de Nederlandse staat!

dubbelpaspoort

Geschreven door een (Nederlandse) Marokkaan

Veel mensen maken ook misbruik van hun cultuur, geloof en de wet van hun herkomstland. Ze zijn bijvoorbeeld getrouwd in hun herkomstland, maar verzwijgen dat in Nederland. Volgens de Nederlandse wet zijn ze dan ongehuwd, ook al hebben ze kinderen. Zij misbruiken de mazen van de Nederlandse wet om hier meer voordelen uit te slaan zoals twee uitkeringen of twee woningen. Dit is precies het doel dat ze willen bereiken. Beide echtparen staan op aparte woningen ingeschreven, maar dit is dan alleen op papier. Zij verhuren één van de twee woningen illegaal, en wonen dan samen in het andere woning. Zo krijgen ze behalve de huurtoeslag, ook het illegale huurgeld.

Als 44% van de uitkeringstrekkers buitenlanders zijn, dan durf ik te zeggen van wat ik in Marokko gezien heb, dat 90% van deze 44% een bedrag van minimaal honderd duizend euro in hun herkomstland heeft. Enkelen van hen zijn uitgesproken rijk, ze investeren veel geld in Marokko in projecten die duizenden euro’s kosten. Ze hebben hun eigen huizen, appartementen, villa’s, stukken grond, café’s, winkels, boerderijen enzovoort … maar hier in Nederland blijven ze de zielepoot spelen, om van een uitkering te kunnen genieten. Ook als ze hun schaapjes op het droge hebben, of beter af zijn dan menige Nederlander. Waarom kunnen de Nederlandse instellingen niet achter deze gevaarlijke maffia-achtige praktijken komen? Sommige instanties vragen zich af waarom zoveel immigranten geen werk hebben, terwijl het antwoord simpel is: Ze houden niet van een witte baan omdat ze er minder mee verdienen. Hun salaris is niet genoeg voor hun gezien vooral omdat hun geloof de vrouw verbiedt te werken. De echtgenoot profiteert van een gezinsuitkering en regelt daarnaast een fulltime zwarte baan. Anders zouden de vaste lasten voor zijn gezin en de kosten voor zijn auto niet betaald kunnen worden.

Moslims mogen van hun geloof niet liegen, niet frauderen, niet het slachtoffer spelen, niet egoïstische zijn, niet hypocriet zijn, niet stelen. Maar als om het geld gaat, dan verdwijnt die moraal. Er zijn ook gelovigen die openlijk verkondigen dat deze moraal niet opgaat als het niet-moslims betreft. Alleen als je in een moslimmaatschappij met alleen maar moslims, gaat die moraal op. Maar het gaat niet op voor ongelovige mensen, want daar mag je wel van stelen. Er heerst een koude oorlog tussen moslims en niet-moslims, wat eigenlijk iedereen zou moeten weten.

Menigeen maakt daarbij ook misbruik van zijn dubbele nationaliteit. Mensen met twee paspoorten kunnen op elke moment stiekem naar hun land van herkomst afreizen voor een langere periode. Zij laten een familielid of betrouwbare kennis hun handtekening op de inkomstenverklaring optekenen/vervalsen, zonder dat de sociale dienst dit opmerkt,

Ook hier zijn voorbeelden over te vinden, van bijvoorbeeld sommige Marokkanen die het Marokkaanse paspoort gebruiken om hun korte of lang betaalde vakantiedagen in Marokko te vieren. De Marokkaanse douane stempelt de Marokkaanse paspoorten van de reizigers. Ze stempelen de Nederlandse paspoorten niet. Bij een eventueel onderzoek naar de verblijfsduur valt er dan ook niets verdachts te ontdekken. Wanneer hij door de DWI of andere instanties gecontroleerd zou worden, gebruikt hij het ongestempelde paspoort. Iedereen moet één paspoort hebben zodat er geen misbruik kan ontstaan.
Creëer van de twee paspoorten één nieuw soort geldig paspoort. Als iemand twee nationaliteiten wil behouden is dit prima, maar dan met één geldige paspoort. De ene helft bij de andere helft van de twee paspoorten, bijvoorbeeld de ene helft is donkergroen met gegevens van de Marokkaanse autoriteiten, en de andere helft is rood met gegevens van de Nederlandse autoriteiten. Laat de keus aan iedereen om tussen die drie mogelijkheden te kiezen:
1- is een compleet Nederlandse rood paspoort.
2- is een compleet Marokkaanse donkergroen paspoort.
3 – is een paspoort met donkergroene kleur aan de ene kant en rode kleur aan de andere kant.

Dat betekent dubbele kleuren van dubbele nationaliteiten in een enkel paspoort.
Met deze opties ben ik er zeker van dat buitenlanders , vooral de Marokkanen voor optie 1 ( voor een compleet Nederlandse rood paspoort kiezen. Zo kunnen ook de Nederlandse instellingen alles onder controle behouden. “ vertrouwen is goed, maar controleren is beter.

Aanpak van dit soort fraude is nodig. De Nederlandse samenleving mag daarbij niemand sparen, niet de ondernemers en niet de buitenlanders die misbruik maken van de regelingen in dit land.

Ali Lahrouchi
Amazigh en Nederlands burger

http://joostniemoller.nl/2014/11/ali-lahrouchi-zo-belazeren-marokkanen-de-nederlandse-staat/

Reactions closed on this topic.