IMMIGRATIEGOLF ALIAS VERKRACHTINGSGOLF

Muslim Rape Epidemic in Europe

end-rape-culture-555x367

Moslim verkrachtings-epidemie in Europa!

Dit schrikbarende fenomeen wordt overal in Europa waargenomen. Daar, waar het statistisch onderzocht wordt, zoals in Oslo, is sprake van schokkende resultaten: bijna alle verkrachters zijn moslims, bijna alle verkrachte vrouwen blank en Noors. In Keulen vertelde een politieagent aan Alice Schwarzer dat 70-80% van alle verkrachtingen door Turken wordt gepleegd. De vernedering van de vrouw, ook door verkrachting, is traditie in de islam. Geen wonder dat vooraanstaande moslims zoals de Australische moefti Sjeik Taj Aldin al-Hilali de verkrachting van “onreine” vrouwen, die hun aantrekkelijkheden niet verhullen, ook nog begrijpen, want dat zou zoiets zijn als rauw vlees voor een kat. In soera 2:223 in de koran staat deze tijdloos geldende aanwijzing van Allah: “Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het je behaagt en doet goed voor jezelf en vrees Allah en weet, dat je Hem zult ontmoeten en geef goede tijdingen aan de gelovigen.” Ook het in de islam gepraktiseerde, door Mohammed voorgeleefde, houden van slaven en gedwongen huwelijken spelen in dit verband waarschijnlijk een rol.

ISLAMIC INVASION OF SWEDEN HAS LED TO RAPE CRISIS.

Muslims raped over 300 Swedish children and 700 women in first 7 months of 2013 TIP OF THE ICEBERG as 90 percent of them go unreported
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=de1_1394099792#wDutw07bMBB6Lq6s.99

Wat moslims voorspellen:
(deze uitspraken betreffen Duitsland, maar Nederland gaat dezelfde richting op en dan ziet het er zo uit):

“De Nederlandse komende generatie heet Mustafa, Mohammed en Ali!”

“Migratie is een feit in Nederland. Als je dat niet zint, moet je ergens anders naartoe gaan.”

“Het gaat niet om recht of onrecht in het immigratiedebat, het gaat ons in de eerste plaats om het terugdringen van de oorspronkelijke bevolking in dit land.”

Vrouwen in Nederland: dit alles staat ook u dus te wachten….

MET DANK AAN DE NEDERLANDSE REGERING!
Ciscero: Een natie kan zijn dwazen overleven maar niet het verraad van binnenin…