AFRIKA RIJST DE PAN UIT (EN BINNENKORT OOK EUROPA)!

stat afrika

In de Afrikaanse landen ligt het geboortecijfer 5 x hoger dan in de rest van de wereld, deels doordat men, ondanks de voorlichting via ontwikkelingshulp, het vertikt om aan geboortebeperking te doen en deels (m.n. Noord Afrika) vanwege de islamitische regels (o.a. meerwijverij), waar de vrouwen worden beschouwd als broedmachines!

De open grenzen en het asielbeleid in Europa zullen er voor zorgen dat Europa in rap tempo dezelfde kant opgaat en niet alleen qua bevolkingsgroei,  maar ook qua ontwikkeling (back to the stone age)!

Lees de COLUMN:  ‘Afrikaanse bevolkingsexplosie wordt nauwelijks gezien, laat staan geproblematiseerd.’
Door: Martin Sommer 18 oktober 2014, 02:01

In de zomer bezocht ik Napels. De krant Il Mattino schreef er dagenlang over een veldslag die woedde tussen Italianen en Afrikanen. Het toneel was een naargeestige voorstad van vijftienduizend inwoners, meer dan verdubbeld na de komst van de Afrikanen. Ze woonden illegaal in leegstaande panden. Het was begonnen met ruzie over de veronderstelde diefstal van een gasfles. Er vielen zwaargewonden, barricades werden opgeworpen, de ME moest eraan te pas komen. De burgemeester sloeg voor de zoveelste keer alarm. Hij wist niet meer of de Italiaanse dan wel de Nigeriaanse maffia in zijn gemeente de dienst uitmaakte.

Voor zover ik weet drong dit niet door in Nederland. Afgelopen maandag schreef de Franse krant Le Figaro over de Frans-Italiaanse grens bij Menton. Frankrijk kreeg dit jaar, tot nu toe geschat, 100 duizend illegalen binnen. Niet alleen Afrikanen natuurlijk, ook Syriërs, Afghanen, Irakezen. Er zijn veel vluchtelingen bij, maar ook heel veel mannen zonder uitzicht thuis en op zoek naar een leven in Europa. De Franse politie neemt de moeite niet meer ze op te pakken, omdat Italië weigert ze terug te nemen. ‘Frankrijk kraakt’, schreef Le Figaro.

Dat het Europese asielbeleid failliet is, weten we. Formeel moeten ze in het eerste land van aankomst asiel aanvragen. Italië is beslist niet het enige land dat ze doorstuurt. De Europese landen moeten asielzoekers eerlijker verdelen, is altijd de oplossing uit mensenrechtenhoek.

http://www.volkskrant.nl/martin-sommer/afrika-rijst-de-pan-uit~a3771026/