Alweer de Zieligheidsfactor toegepast op moordenaar door de linkse media!

Stille tocht voor slachtoffer steekpartij Voorburg

De Telegraaf heeft op de Marokkaanse moordenaar van een scholier uit Voorburg weer de bekende Zieligheidsfactor toegepast, op basis van uitlatingen van zijn vrienden.

Hier hun excuus voor deze walgelijke daad:
“Dader Anthony (16), een buitenbeentje, werd al jarenlang gepest, onder anderen door het slachtoffer. Hij was bang, zeggen ze. Een tijdje geleden werd hij door een groep opgewacht bij zijn werk. Sindsdien liet hij daar zijn gezicht niet meer zien.
Anthony, die altijd in legerkleding liep, wordt door zijn vrienden omschreven als een stille, emotionele jongen…”
(http://www.telegraaf.nl/binnenland/23190427/___Buitenbeentje_zwaar_depressief___.html)

Nederland wordt hoe langer hoe a-socialer als het gaat om het goedpraten van misdaden van niet-westerse allochtonen!
Ik vraag me af welk excuus gebruikt gaat worden tegen de tijd dat hier IS-methoden worden toegepast op onze kinderen!!!

Onder andere ben ik benieuwd welk “sprookje” ze hiervoor gaan bedenken (vooropgesteld dat ze tijd willen vrijmaken om de daders te pakken):

Vorige week in Zaandam
Een 16-jarige Zaandammer is afgelopen vrijdag mishandeld door een groep van circa 30 jongens van tussen de 13 en 17 jaar oud. Hij is daarbij onder meer tegen het hoofd geschopt.
De Zaandammer heeft volgens Dichtbij.nl schaafwonden, kneuzingen en een hersenschudding aan de mishandeling overgehouden.
De mishandeling vond plaats in het Darwinpark in Zaandam. De groep, ‘van voornamelijk de Turkse nationaliteit’ volgens een getuige in het Noord-Hollands Dagblad, stortte zich eerst op een 15-jarige jongen, maar die wist te ontsnappen. Vervolgens was de 16-jarige Zaandammer aan de beurt. De aanleiding voor de mishandeling is onbekend.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23177316/__Groep_mishandelt_jongen__.html