OPGEPAST! DE VIJAND IS ONDER ONS! Jihadist ronselt op Volkel

F16

VOLKEL
Een geradicaliseerde ex-militair heeft zijn oud-collega’s van F-16-basis Volkel benaderd voor de jihad. De radicaal, die vroeger op de basis heeft gewerkt, zou de Defensiemedewerkers onder meer per mail hebben benaderd.
Tegen de tijd dat werd ingegrepen, „was hij al gevlogen”, aldus een bron. De AIVD is mede ingelicht omdat het een burger betreft.

(Het grote gevaar is dus dat deze terroristen onze verdedigingswapens, technieken en de locaties kennen!)

De oud-premiers Lubbers en Van Agt bevestigden vorig jaar dat er inderdaad kernwapens op Volkel liggen opgeslagen, waarschijnlijk 22 stuks van het type B61.
F-16’s en militairen van vliegbasis Volkel zijn sinds afgelopen weekeinde actief bij bombardementen op ISIS-doelen in Irak

Op sociale media duiken geregeld profielen op van moslimradicalen die claimen militaire ervaring te hebben opgedaan binnen de Nederlandse krijgsmacht. De bekendste is de Turks-Nederlandse jihadist Omar Yilmaz die regelmatig de publiciteit zoekt. Vorige week vertoonde de Amerikaanse zender CBS nog een interview met hem. In Syrië is hij instructeur en strijder bij rebellengroepen.

Defensie is vaker opgeschrikt door geradicaliseerde ex-medewerkers. Zo bleek een van de radicale jeugdpredikers van de Haagse As-Soenah-moskee te werken voor Defensie.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23184004/__Jihadist_ronselt_op_Volkel__.html

DIT KRIJG JE ALS JE ALS GOEDGELOVIGE BESTUURDERS POTENTIËLE VIJANDEN OP CRUCIALE POSTEN ZET! WIE ZIJN HIER NU DE INCAPABELE NAÏEVELINGEN?

De PVV wil opheldering over een geradicaliseerde ex-militair die zijn oud-collega’s van F-16-basis Volkel zou hebben benaderd voor de jihad.
http://ejbron.wordpress.com/2014/10/10/pvv-wil-opheldering-over-mogelijk-ronselen-bij-defensie/