Nederlandse staat moet zich verantwoorden voor vlucht MH17

mh17coverup2

Het zijn niet alleen Tweede Kamerleden, journalisten en kritische burgers die vraagtekens zetten bij de manier waarop de Nederlandse overheid handelt in de nasleep van de ramp met vlucht MH17. Ook onder nabestaanden groeit de frustratie. Een deel stapt zelfs naar de rechter.
Onder verschillende Kamerleden, journalisten en kritische burgers bestaan al langer zorgen over de Nederlandse aanpak die zich hoofdzakelijk op Oekraïne als onderhandelingspartner lijkt te richten.

Hoe ver onze politici gaan met hun cover-up leugens kunt u hiervan een (ongehoord) staaltje lezen:

Zuurstofkapje
Die gevoelens kwamen tot uitbarsting toen ze minister Frans Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken woensdagavond op tv hoorde zeggen dat er een slachtoffer was gevonden met een mondkapje op. ‘Die heeft dus de tijd gehad om dat te doen,’ zei Timmermans waarmee hij de suggestie wekte dat er inzittenden van de Boeing 777 waren die de ramp bij volle bewustzijn hebben meegemaakt.

http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/10/Nederlandse-staat-moet-zich-verantwoorden-voor-vlucht-MH17-1618495W/

Vanaf dag 1 van de ramp heb ik hierover in mijn blogs geschreven (10 artikelen), die als ik deze nog eens nalees, bijna letterlijk overeenkomen met de berichten, die (ondanks vele afleidingsmanoeuvres) nu toch binnendruppelen! Dit was namelijk te voorzien, omdat dit de bekende strategie (geslepen tactiek) is waarop onze bestuurders (onze regering en de EU) opereren! Lees dit maar: https://eunmask.wordpress.com/?s=mh17