Het Nederlandse volk door onze regering geofferd aan allah als een schaap op dierendag…

schapen

Binnenkort zal kritiek op immigratie en islam verboden worden. Die EU-regelgeving is al een feit. Leest u dit maar even. Wat dàn nog? Gaat u ondergronds? Zet u een stencilmachine in het Achterhuis? Begint u een verzetsgroep? In Zweden is kritiek op immigratie nu wettelijk verboden. En wij zullen volgen. Het eerste politieke proces tegen Wilders is al geweest en binnenkort volgt een tweede, nadat zijn advocaat geëlimineerd is. Ook in andere Europese landen stonden islam-critici al voor de rechter. Paul Weston, Lars Hedegaard en Elisabeth Sabaditsch-Wolff kunnen er over meepraten. Nu met de Nederlandse deelname tegen IS, het jihadistische gevaar acuut wordt, laten Rutte en Asscher zich bijpraten door de voorman van CMO, Contactorgaan Moslims en Overheid. Over…. ……. islamofobie. Ze vragen niet een islamkenner of een arabist om eens wat meer over islam en jihad uit te leggen, nee er komt een door de Koeweities betaalde moslimbroeder infiltrant met ze babbelen. Koeweit, misschien wel de grootste sponsor van IS. Man, dat freaking project van ze werkt als een tierelier.

BEKIJK HIER DE VIDEO van het interview vorige week met El-Forkani op radio 1. Islamiseerders krijgen zoveel mogelijk subsidie en zendtijd van onze overheid.

http://www.denieuwsbv.nl/media/321546

Ja dat wil ik wel geloven dat El Forkani het een nuttig gesprek vond. Hij doet alsof ie de persoonlijke adviseur van de regering is. En wie weet. Asscher en Cohen hebben de moskeebouwers in Amsterdam nooit een strobreed in de weg gelegd, sterker nog ze hebben moskeebouw op alle mogelijke manieren gestimuleerd. Schenkingen van grond onder gunstige voorwaarden, halfzachte leningen, terwijl fraude, omkoping en bedreiging onder het kleed werden geveegd.
Maar hebben Asscher en Rutte al eens aan Henk en Ingrid gevraagd wat zij van deze opgedrongen islamisering vinden?
http://www.vrijechroniqueurs.nl/het-nederlandse-volk-geofferd-aan-allah-als-een-schaap-op-dierendag/