HET GROTE GEVAAR VAN DE ZIELIGHEIDSFACTOR!

De Zieligheidsfactor wordt gebruikt als basis voor het minderhedenbeleid. Dat deze ‘minderheden’ uitzuigers zijn die zich in recordtempo uitbreiden en uiteindelijk onze ondergang zullen betekenen, ziet niemand en daarom is er ook niemand die hier wat aan doet!

.

Onderstaand een evaluatie van de gevolgen van de grootste invasie in Europa!
De meest belangrijke oorzaken, gevolgen en de gevaren zijn hieronder op een rijtje gezet! Sluit niet langer uw ogen maar lees ALLES, vooral datgene wat in de linken staat vermeld (want hier staan de keiharde feiten in) !

Ook al proberen de linkse multicul-knuffelaars dit constant onder het tapijt te schuiven, dit is één van de hoofdredenen waarom Europa van de wereldkaart zal verdwijnen !

Van de miljoenen asielzoekende “kanslozen” die Europa als een tsunami overspoelen, kan slechts een klein deel als echte “vluchteling” worden aangemerkt en heeft dus recht op opvang! De Europese regeringen hebben schijnbaar dermate weinig kennis over de culturen, gewoontes en het moraal van bevolkingsgroepen in andere werelddelen, dat zij absoluut geen onderscheid kunnen maken tussen degenen die daadwerkelijk vluchteling zijn en de grote groep gelukzoekende  uitzuigers!

Afgezien van die kleine groep is de rest als vliegen op de stroop afgekomen vanwege de wereldwijde reclame van het Europese Walhalla op aarde! Er is zelfs een enorme winstgevende handel ontstaan van ronselaars die bakken met geld verdienen om gelukzoekers naar dit paradijs te leiden! Alleen dit al moet iedereen die in het bezit is van alle hersencellen aan het denken zetten! Want hoe kunnen groepen die zo arm zijn dat zij nog geen droog brood te eten hebben, duizenden dollars voor een overtocht betalen?
(Voorbeeld: Sam, een net iets meer vermogende vluchteling uit Gambia, betaalde 4000 dollar aan een illegale smokkelaar om in Italië te komen)

Wat is de werkelijke reden dat miljoenen de (halal) worst die voor hun neus is gehouden, volgen en hun leven hiervoor riskeren? Dit is het constante gedoogbeleid van de Walhalla bestuurders die niemand (ook al blijkt dat het terecht is ) terug zullen sturen. Ook het pamperbeleid ten opzichte van de gelukzoekers is legendarisch! Want waar krijg je gratis woonruimte, voedsel, bijstand, zorg en bij aankomst, terwijl de proceddure nog loopt, gratis Smartphones? Inderdaad in het Paradijs, genaamd Europa! http://mwnw.nl/blog/2014/05/22/asielzoekers-budel-allemaal-een-smartphone-van-uw-centen-43115#.VDTinPl5OYw

(Asielzoekers worden opgevangen, krijgen zoveel tijd als nodig is om zich voor te bereiden op de procedure, worden bijgestaan door het gesubsidieerde VluchtelingenWerk en krijgen een door de staat gefinancierde advocaat met wie ze tussen de verhoren door mogen overleggen. Kinderopvang, computerruimtes, medische hulp: het is allemaal voorhanden.)
http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2011/4/Asiel-Nederland-biedt-vooral-schijnhumaniteit-ELSEVIER295969W/

En als het voedsel je niet bevalt, dan gooi je het toch gewoon weg en zoek je een andere plek in het Walhalla, waar al je eisen wél worden gehonoreerd?
https://eunmask.wordpress.com/2014/10/06/ontevreden-vluchtelingen-gooien-eten-op-straat-en-komen-naar-nederland/

Hieronder een lijst van “adviezen” die alle asielzoekers onderhand weten:

In het Walhalla wordt bijna NOOIT gecontroleerd of je terecht de status van “vluchteling” verdient! Dus Liegen over je identiteit, herkomst, leeftijd en de reden van je vlucht wordt dringend geadviseerd!
En helemaal nooit zeggen dat je uit een risicoland komt waar een epidemie heerst, zoals bijvoorbeeld West Afrika”

Ook is er nóg een “trucje” om niet het land uitgestuurd te worden! Want bij gevallen die tien jaar of nog langer strijden om een verblijfsvergunning. duurt het zo lang doordat de asielzoekers er zelf voor kiezen om na afwijzing keer op keer in beroep te gaan tegen een beslissing. En krijgen ze van de hoogste rechter geen gelijk, dan beginnen ze gewoon een nieuwe procedure en vragen asiel aan op andere, bijvoorbeeld medische, gronden. Intussen zit je dan al zo lang in het Walhalla dat ze niets anders kunnen doen dan je te laten blijven!
http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2011/4/Asiel-Nederland-biedt-vooral-schijnhumaniteit-ELSEVIER295969W/

En helemaal Nooit zeggen dat je uit een land komt waar het verkrachten van vrouwen een gewoonte is!
https://eunmask.wordpress.com/2014/10/04/the-greatest-number-of-rapes-by-asylum-muslims-in-europe-are-in-sweden-and-norway/

En nu het belangrijkste: “Nooit bekennen dat je geen vluchteling bent maar in feite een terrorist ”
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/10/is_wil_terroristen_als_vluchte.html

De door onze regering gecreëerde “Zieligheidsfactor” voor overwegend islamitische asielzoekers en immigranten is ons ongevraagd door de strot geduwd, waardoor wij niet alleen zijn gedwongen hiervoor jaarlijks miljoenen te doneren, maar het gevolg hiervan is dat deze invasie ons ook onmiskenbaar onze eigen overleving zal kosten!

En zoals ik al vaker heb gezegd: “Degenen die verantwoordelijk zijn voor een dodelijk gevaar zijn niet de roofdieren, maar degenen die de deur van hun kooi wagenwijd open hebben gezet!”

Door: Realpredictor