MOGELIJKE EBOLAPATIËNT IN ROTTERDAM!

ebola1

 “KANS OP EBOLA BESMETTING  IN EUROPA ZO GOED ALS NIHIL? ” 

Weer zo’n verzonnen zoethoudertje ontkracht!
En alleen om de tsunami van asielzoekers (mogelijk ook uit risicogebieden) goed te praten!

Ook is namelijk gebleken dat asielzoekers liegen over waar zij vandaan komen, dus de kans dat zij uit ebolalanden komen is niet ondenkbaar. Ik vraag me derhalve  af: waarom worden asielzoekers niet een paar maanden in quarantaine gezet?

Behalve in Spanje is ook in Duitsland al een tweede ebola-patiënt aangekomen voor behandeling. Een Oegandese arts is onlangs overgevlogen van Sierra Leone naar Frankfurt en ligt daar nu in quarantaine.

ROTTERDAM (ANP) – De man die zaterdagavond werd opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, omdat er een ,,mogelijke verdenking” bestaat dat hij ebolaverschijnselen heeft, is zaterdagnacht overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Dat liet een woordvoerder van het Rotterdamse ziekenhuis weten.
Hij raakte zaterdagavond onwel op de huisartsenpost bij het ziekenhuis in Dordrecht en werd geïsoleerd. ,,Ook personen die bij hem zijn geweest in de huisartsenpost zijn apart genomen”, meldde een woordvoerder van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij mochten later op de avond weer naar huis. Hun gezondheid wordt door de GGD in de gaten gehouden.
De ruimte waar de man onwel werd, wordt schoongemaakt. Patiënten op de spoedeisende hulp in Dordrecht hebben geen enkel risico gelopen, benadrukt het ziekenhuis in een verklaring.

Ergens te gek voor woorden, niet alleen dreigt er gevaar voor terroristische aanslagen in Europa, maar ook dit dodelijke gevaar wordt gebagatelliseerd en komt dus steeds dichterbij! Het doofpotbeleid van onze regeringen begint onderhand ook steeds meer op een dodelijk virus te lijken!

http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/10/Mogelijke-ebolapatient-is-in-Rotterdam-1614139W/