De grootste leugen van politici tot nu toe: “Gaat u allemaal maar rustig slapen”

soldaat

We bewegen ons snel naar een fase van totale oorlog. Het enige dat niet is veranderd is dat het officiële links nog probeert de islamitische suprematie terrorisme en de aanslagen te camoufleren. Maar het begint steeds meer mensen duidelijk te worden wat de feiten zijn.

In het filmpje van Powned sprak Asscher een zin die van de PVV had kunnen komen. Het betekent dat men in Den Haag heel goed weet wat er speelt, maar om allerlei duistere redenen dat niet aan de grote klok hangt. De zin: “Gaat u allemaal maar rustig slapen” is misschien wel goed bedoeld, maar pakt mogelijk verkeerd uit. Het betekent in ieder geval dat we niet meer op elke uitspraak van politici kunnen vertrouwen, er zou een andere agenda aan het werk kunnen zijn.

In deze poging tot een evaluatie constateert Eeyore dat de gebeurtenissen in een stroomversnelling zijn geraakt. Dat het geheel zich beweegt naar een rechtstreekse oorlog. De signalen zijn zo duidelijk en volgen elkaar in zo’n snel tempo op, dat het bijna niet is bij te houden. Het wil ook helemaal niet zeggen dat Eeyore om die oorlog zit te springen. Maar als iemand je de oorlog verklaart, dan heb je oorlog, of je dat nu leuk vindt of niet.

Het verhaal dat de islam in wezen zeer gewelddadig is, is nu wel duidelijk. En dat IS wel degelijk iets met de islam te maken heeft, begrijpt zelfs een kind.

Tot de laatste snik zullen de MSM weigeren toe te geven dat ze het verkeerd hebben gezien. Het is moeilijk om je ongelijk toe te geven als ook nog je baan en inkomen daarvan afhangen…

Lees het hele artikel hier: http://ejbron.wordpress.com/2014/10/04/evaluatie/