HET NIEUWE SPROOKJE: “ISIS HEEFT NIETS TE MAKEN MET DE ISLAM!”

islam-will-dominate

Dit fabeltje wordt door onze Islamofiele bestuurders met schijnheilige ‘overtuiging’ gepropageerd! In feite is dit een onderschatting van de intelligentie van het volk en een vette belediging!

Als veroorzakers van de grootste crisis, de dreiging van een derde wereldoorlog en de dreiging van wereldwijde terroristische aanslagen denken, dat zij nog steeds serieus worden genomen is dit de grootste misvatting, die je vaak ziet bij onnozele stuntelaars…
Wilders is de enige politicus, die hier al jarenlang voor gewaarschud heeft. In feite is dit wel het grootste bewijs dat Wildersaanhangers resistent zijn voor de legendarische leugens van onze regeringen…

Hieronder de beste illustratie van de contradictie van deze ‘hersenkronkel’

Het woord fundamentalisme heeft ook broertjes. Zij heten extremistisch en radicaal. Als in “Extremisten hakken hoofden af” of “Geradicaliseerde jongeren vertrekken naar Syrië”. Deze woorden vervullen allemaal dezelfde functie. Ze maken het voor politiek en media mogelijk om over gewelddadige moslims te praten zonder ze gewelddadige moslims te noemen. Een belangrijke taak, want als zou blijken dat de islam toch iets anders is dan vredig waterpijp roken in een lange jurk, dan zakken onze multiculturele knuffelidealen meteen in elkaar.

Het voorrecht om met taalspelletjes beschermd te worden tegen kritiek, is over het algemeen wel voorbehouden aan de islam. Zo heb ik nog nooit iemand horen beweren dat de Holocaust gepleegd is door nazi-fundamentalisten. Nee, dat waren natuurlijk gewoon nazi’s. Maar als moslims genocide plegen, dan zijn dat niet gewoon moslims. Dan zijn het extremisten die niets met de islam te maken hebben. Maar hebben de politici niet gewoon gelijk? Misschien is niet de islam het probleem, maar fundamentalisme, in welke vorm dan ook. Iedere ideologie waar je te fanatiek in wordt kan toch tot geweld leiden?
Het feit dat de IS-strijders letterlijk doen wat in de Koran staat en zichzelf zonder uitzondering “moslim” noemen, brengt de heren ook niet op andere gedachten. Ze hebben nog meer bewijs nodig!

Onderzoeken misschien? Een enquête (pdf) onder 9.000 Europese moslims die laat zien dat een groot gedeelte van hen vijandig is tegenover het Westen, Joden en homoseksuelen, dat zal de wegkijkers wel overtuigen! Helaas. Ze hebben nog meer bewijs nodig!
Maar wat voor bewijs dan? Iedere denkbare misdaad in naam van Allah is al lang gepleegd. Als zelfs dit nog geen voldoende bewijzen zijn, wat dan wel? Wat zou een moslim kunnen doen of zeggen om de politiek ervan te overtuigen dat geloof in de islam geweld kan veroorzaken? Ik kan werkelijk niks meer bedenken. En ik ben bang dat dat precies de bedoeling is.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/taalspelletjes_over_de_religie.html

Hier degenen die in hun eigen sprookjes geloven…