DE EU IS DE OORZAAK VAN ALLES!

Greece Financial Crisis

Alsof wij potverdorie niet onze handen al vol hebben met de islamitische barbaren die Europa bedreigen, moeten wij straks ook nog een nieuwe bedreiging van Oostblok-criminelen tegemoet zien!

De (vernietigende) EU waarden in de praktijk: Raketten op een school.

In het verdrag van Lissabon werden hoog klinkende waarden opgenomen: Democratie, menselijke waardigheid, vrijheid, gelijkheid. De referentie naar christelijke waarden zou er uiteindelijk niet van komen, maar deze min of meer humanistische waarden waren toch mooi genoeg niet?

De EU, zo wordt ons verteld, is niet alleen een gemeenschap van geld, maar ook een gemeenschap van waarden.

Oekraïne heeft een associatieverdrag getekend met de EU. De EU steunt het regime in Kiev met steeds meer miljarden. ‘Onze’ Hans van Baalen stond op dat plein in Kiev en riep “Wij hebben gewonnen!” En daarmee doelde hij ook op die prachtige waarden. Nergens in de wereld tref je zulke prachtige waarden als de EU waarden. En de Oekraïne was van harte uitgenodigd.

De werkelijkheid is een beetje anders. Dit land, Oekraïne, schiet met raketten op scholen in steden. Dit land vermoordt vierhonderd burgers en militairen en dumpt ze in massagraven.

U zult er weinig over horen in de staatsmedia waar u noodgedwongen op afstemt. Het past niet helemaal in dat mooie plaatje van de EU als waardegemeenschap.

Vandaag beschoten de EU vrienden uit Kiev weer een school in de stad Donetsk. Een bus vloog in brand. Mensen liggen te creperen op straat. Veel zijn er dood. Het dient geen enkel strategisch doel. Het is enkel bedoeld om terreur te verspreiden en angst aan te jagen. Dat is wat we een oorlogsmisdaad zouden noemen als het land in kwestie niet toevallig een EU vriend was.

http://joostniemoller.nl/2014/10/de-eu-waarden-in-de-praktijk-raketten-op-een-school/

Hier de beelden. Voel de EU waarden.

Lees ook dit:

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/02/oekraiense-milities-hebben-talrijke-oorlogsmisdaden-gepleegd/