Wordt de wereld eindelijk wakker?

Vorige maand meldden wij dat wij de 1 miljoen hits op Eunmask hebben gehaald. Vandaag een maand later zijn er meer dan een miljoen bijgekomen!

stats

Wij merken, ook aan de reacties van de lezers, dat zij zich steeds meer bewust worden van het feit dat de wereld aan het verpauperen is! De verzorgingsstaat is verdwenen! Ouderen worden volledig aan hun lot overgelaten, de werkeloosheid is gigantisch gestegen en de armoede ligt bijna op na-oorlogs niveau!

De grote steden zijn dusdanig aan het verpauperen dat het in Europa al bijna net zo onveilig is als in de landen, die bekend staan als risicogebied.  De grootste reden, die door de hele media wordt verzwegen, maar die iedereen met een gezond verstand bliksemsgoed weet, is de  tsunami van van immigranten en asielzoekers uit dit soort risicolanden! En de regeringen die dit hebben veroorzaakt blijven doorgaan met hun desastreus beleid! De grootste “Trigger” van deze ellende is de (ongekozen) dictatoriale EU geweest, tezamen met de invoering van de euro! Vanaf dag 1 hebben wij al gewaarschuwd dat de EU Europa zal vernietigen, zowel economisch als sociaal! 

Er dreigen aanslagen, wereldoorlogen en hongersnood. Voedselbanken kunnen het niet meer aan.  Wij realisten hebben hiervoor vanaf dag 1 al gewaarschuwd en mensen lezen dit wel maar zij kiezen net zo hardnekkig steeds weer dezelfde rampzalige bestuurders!

Daarom zijn wij zo blij met de snelle groei van onze lezers, die het ook zat zijn om als poppetjes aan de touwtjes te hangen van degenen die niet beter zijn dan de koppensnellers die zij hier binnen hebben gehaald! Wij hopen dan ook dat dit een aanzet zal zijn tot een groots verzet tegen onze dreigende ondergang! Want dat er iets zeer ingrijpend zal moeten veranderen om dit land te redden, ziet onderhand iedereen!

Bedankt beste lezers en volgers, wij zullen u op de hoogte blijven houden van alles wat onze gemanipuleerde media blijven verzwijgen! 

WE WILL KEEP ON TELLING YOU THE TRUTH…

Eunmask – Realpredictor