Kan Nederland zonder defensie het volk nog beschermen?

soldaten

Er is nog maar een handjevol over van onze vroegere Defensie

Bijna ieder land in de wereld heeft een leger nodig om zich te beschermen tegen interne- en externe vijanden.
In Israël zijn zowel mannen als vrouwen verplicht om in het leger te gaan. Het leger is er sinds 1948 en bestaat momenteel uit meer dan 100.000 mensen omdat Israël bedreigd wordt door de volledige Islamitische wereld.

Van de Nederlandse krijgsmacht is echter maar weinig over. De onverantwoordelijke bezuinigen op defensie blijken nu levensgevaarlijk voor onze landbeveiliging te zijn!

Dat handjevol soldaten kan Nederland absoluut niet verdedigen als hier (de voorspelde) terroristische aanslagen zullen worden gepleegd!

Wat ik VOLKOMEN ONBEGRIJPELIJK vind is, dat wij miljarden hebben betaald aan EU-landen en aan potenïele EU landen, zoals Turkije en Oekraïne. Die hebben nu dankzij onze gulle “subsidies” een groot en goed getraind leger met de modernste wapens.

Wij als volk zijn hierdoor overgeleverd aan alle krankzinnigen die hier vrijelijk aanslagen willen plegen! Wij kunnen niet eens onze grenzen bewaken, want die hebben we al jaren geleden wagenwijd geopend voor deze vijanden.  Sommige van dit soort waanzinnigen wonen hier zelfs al o.a. in voor Nederlanders ontoegankelijke Shariawijken!

En de terroristen die zich destijds bij ISIS hebben aangesloten worden, omdat ze als “Nederlanders” worden beschouwd, ook nog gepamperd en financieel ondersteund zodat ze in hun landen van herkomst vrolijk kelen kunnen doorsnijden!

Wij zien zelfs beelden van bosjesmensen en woestijnratten die met de duurste wapens en materieel paraderen, o.a. van ONS geld! isistank

En WIJ het Nederlandse volk zijn nu de “sitting ducks”, klaar om afgeschoten te worden!

Nederland is het voorbeeld van de meest “omgekeerde wereld”  En ik weet niet hoe jullie het ervaren, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat dit alles “gepland” is…

Realpredictor