EEN KLEIN INCIDENTJE OF EEN TEKEN AAN DE WAND?

Hoezo, islamisering van Europa een fabeltje?

AUTISTISCH

Een echtpaar zit in het openbaar vervoer met zijn kind, dat toevallig autistisch is. Hiervoor heeft het echtpaar niet gekozen. Dit is een onvrijwillige toestand. Andere mensen zijn niet verplicht om er speciale aandacht aan te besteden, maar gezien de omstandigheden zou het beleefd zijn om dat binnen redelijkheid te tonen. Het kind moet gekalmeerd worden en de ouders zingen zijn favoriete liedje.

Een moslimgezin maakt bezwaar, omdat het liedje verwijst naar een dier [varken], waarvan moslims ervoor gekozen hebben het niet te eten vanwege willekeurige ‘religieuze’ redenen, en het eist dat het Engelse gezin uit de bus wordt gezet. De bestuurder, ook een moslim, komt de moslimfamilie tegemoet en dumpt de familie ongeveer drie kilometer van huis!

Waarom is dit belangrijker dan een publieke onthoofding door een bekeerling die voldoet aan de oproep tot Jihad? Omdat het oneindig veel subtieler is. Het toont de hoge mate waarin de sharia-normen reeds in Groot-Brittannië werkzaam zijn. Het laat zien dat zelfs een fluistering of een liedje, dat verwijst naar een fictief dier van een tv-show voor kinderen dat toevallig niet op het menu van de moslims staat, niet zal worden getolereerd en zelfs wordt beschouwd als een soort van opruiing, als muiterij. Is dat begrepen? We doen niets aan moslims die van plan zijn Jihad te voeren of die de omverwerping van ons juridisch en politiek systeem eisen, maar moslims behandelen ons, waar ze in aantal groot genoeg zijn, door ons niet alleen te beschuldigen van verraad, maar straffen ons voor de loutere uiting van een verwijzing naar een symbool van iets dat moslims gebruiken om ons er aan te herinneren wie echt de baas is.

http://ejbron.wordpress.com/2014/09/28/over-een-klein-incident/