WIJ ZIJN IN ONS EIGEN LAND NIET MEER VEILIG DANKZIJ HET TERRORISTEN-KNUFFELEBEID VAN ONZE REGERING!

ARRESTATIETEAM

Onderstaand de belangrijkste passages uit een artikel van Martha N. in EJ Bron.

Jihadistengeweld dreigt ook Nederland te gaan treffen, zo staat te lezen in het AD van deze ochtend 25 september. Hoogleraar Edwin Bakker sprak in een artikel:

“Die dreiging hangt sinds gisteren ook in de lucht voor Nederlanders. Daarnaast is de kans op geweld in eigen land groter dan voorheen. ‘Nederland is nu een legitiem doelwit’ voor aanslagen geworden. Daar moeten we op korte termijn rekening mee houden. Zeker als Nederlandse jongens in Syrië omkomen door bombardementen waaraan Nederland deelneemt.”

Het is de hoogste tijd dat de houding ten opzichte van “HAATZAAIENDE BUITENLANDERS” met een VIP- behandeling in Nederland en een dubbel paspoort verandert! Er moet veel meer bescherming komen voor onze eigen mensen. Nee, dit is geen oproep tot haat zaaien. Nederlanders zaaien geen haat, Nederlanders willen in eigen Vaderland rust en vrede. Geen dode en vermoorde mensen, geen aanvallen door buitenlanders, vaak op bejaarden om het kleine beetje dat zij bezitten met genadeloze vuistslagen af te pakken. Wij willen niet dat vrouwen van jong tot oud uitgescholden worden.

Opmerking  Realpredictor: Ook de spionagepraktijken op internet van Anti-discriminatie organisaties  (zoals o.a. het MDI) neemt hysterische vormen aan! Alles wat over de moslims wordt geschreven, waarvan het meeste gebaseerd is op feiten, wordt gescreend op zgn. ‘haatzaaiende’ uitingen! Zij kunnen nu deze wereldwijde terroristendreigingen van ISIS (vanwege de deelname van Nederland met gevechtsvliegtuigen) niet meer wijten aan haatzaaiende uitingen, want hiermee blijkt ‘de aard van het beestje’  toch met keiharde feiten  te zijn aangetoond!

Het is onbegrijpelijk dat de Nederlandse wetgeving ruimte biedt voor een andere wetgeving die totaal niet past bij de onze. Het Nederlandse “Recht” is totaal krom gegroeid, verbasterd en verrot, het is verworden, geen wonder dat Vrouwe Justitia weergegeven wordt met een blinddoek voor. Wanneer moslims het “Recht van de Sharia” in ons land als zijnde hun cultuur in mogen voeren, is het aan ons, de Echte Nederlanders, om het “Recht” van Nederland toe te passen.

Het is hun cultuur, zegt onze regering. Buigen we van nu af aan voor de dodelijke cultuur van anderen of gaan we weer voor onze eigen cultuur! Het is de hoogste tijd. Nederlandse regering, doe iets en wat mijnheer Rutte betreft, er is voorlopig even niets te lachen. Stop de massale toevoer van nog meer moslims in ons land!

We moeten nu kiezen voor overleven. Houden we ISIS-moordenaars de hand boven het hoofd? Gaan we ze met fluwelen handschoenen aanpakken? Justitie denkt zich het hemelse gerecht dat boven ons gesteld is. De wetgeving moet dringend aangepast worden, de regering vernieuwd. Geen pappen en nathouden meer van criminelen en moordzuchtige moslims. Geen advocaten die muggenziften en alles tenietdoen, waar politiemensen moeite doen een echte misdadiger of terreurverdachte op te pakken en deze door de mazen van onze achterhaalde wetgeving weer vrij te zien rondlopen. Door vrijspraak door justitie, die zich er onder het mom van schrijffoutjes in de procedure er van afmaakt.

Het geweld spitst zich toe. Onze bevolking wordt bedreigd, het is zover. Eén man die hiervoor steeds waarschuwde, maar alles wat hij zei, werd en wordt nog steeds als belachelijke nonsens afgedaan! Zijn naam: Geert Wilders.* 

Klik hier voor het hele artikel.