OF WE AL NIET GENOEG PROBLEMEN HEBBEN MET DE ISLAMITISCHE TERRORISTENDREIGING: NU WILLEN OOK NOG ZWARTE PIET HATERS HET KINDERFEEST VERSTOREN!

zwartepiet_1

Triest: Zwarte Piet-haters willen kinderfeest verstoren

15 november is de heugelijke dag dat Sinterklaas en Zwarte Piet naar Nederland komen. Het is ook de dag dat Zwarte Piet-haters gaan proberen het onschuldige kinderfeest te verpesten.

De racismeroepers zijn de strijd tegen Zwarte Piet aan het verliezen – en ze weten het. Natuurlijk blijven ze zaniken tot ze een ons wegen, maar het oeroude en oer-Hollandse Sinterklaas-feest, dus mét Zwarte Piet, blijft gewoon, omdat ongeveer 99 procent van de Nederlandse bevolking geen enkel probleem heeft met Zwarte Piet.

Toch gaan de Zwarte Piet-haters het nog één keer proberen. Ze gaan tijdens de aanstaande landelijke Sinterklaas-intocht op 15 november in Gouda demonstreren. Ja, echt. De haters gaan demonstreren terwijl de kinderen een van de leukste dagen van het jaar beleven. Ze willen een “racismevrij” Sinterklaas-feest:

Actiegroep ‘Kick Out Zwarte Piet’ (KOZP) organiseert op zaterdag 15 november een demonstratie op de Markt in Gouda. De activisten zijn voor een racismevrij Sinterklaas-feest, zonder Zwarte Piet.

“Koloniale denkbeelden horen niet thuis in een moderne en beschaafde samenleving. Raciale en stereotyperende afbeeldingen horen niet in onze winkels of op onze scholen,” aldus KOZP.

Heerlijk toch die massa-immigratie?

Lees hier verder: