ATTENTIE BELANGRIJK BERICHT: AANSLAG OP NEDERLANDSE STATIONS DREIGT!

AMSTERDAM

Nederland is een belangrijk doelwit geworden voor jihadisten. Radicale moslimstrijders menen dat het legitiem is geworden om Nederlandse burgers aan te vallen, nu Nederlandse F-16’s bombardementsvluchten gaan uitvoeren tegen ISIS-barbaren.

Inlichtingenbronnen waarschuwen dat Nederland voor jihadi’s op gelijke hoogte komt met landen als Frankrijk, Duitsland, Engeland en België.

Muhajiri

De Nederlandse jihadist Muhajiri Sháám, die direct na luchtaanvallen op stellingen van strijders in Aleppo dreigementen uitte tegen Nederland, kwam gistermiddag met een huiveringwekkende belofte: „Nu dus ook Nederlandse F-16’s… Nederlands volk, jullie overheid heeft zojuist een doelwit van jullie gemaakt”, aldus de jihadist, tegen wie het Openbaar Ministerie een strafrechtelijk onderzoek is gestart.

Ex-MIVD’er Paul Mulder zegt in een exclusief vraaggesprek met De Telegraaf serieus aanslagen te verwachten op zogeheten ’soft targets’ in Nederland, zoals trein- en metrostations, vergelijkbaar met de bloedige aanslagen in Madrid en Londen.

Lees hier meer: 

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23123015/__Aanslag_op_stations_dreigt__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

Rutte: dreiging ISIS raakt veiligheid Nederland

De dreiging van ISIS raakt de veiligheid van Nederland. De sancties die de VN-landen gaan opleggen aan jihadstrijders zijn van groot belang. Dat zei minister-president Mark Rutte woensdag in New York. Hij sprak daar de VN-Veiligheidsraad toe.
„De Nederlandse regering heeft woensdag besloten dat ze F-16’s en militairen stuurt. In totaal sturen we 380 mannen en vrouwen naar het Arabische gebied”, meldde Rutte aan de Veiligheidsraad.
De leden van de Veiligheidsraad ondertekenden eerder unaniem een resolutie waarin staat dat landen jihadstrijders moet berechten. „Deze resolutie is belangrijk”, zei Rutte in zijn korte toespraak. „Het is van belang dat we als deelnemende landen een signaal afgeven.”
Barack Obama, die het initiatief had genomen voor de vergadering en de resolutie, zei bij het begin van de ontmoeting in New York dat „alleen een resolutie niet voldoende zal zijn. We moeten van woorden naar daden. Ik ben er van overtuigd dat ons dat samen gaat lukken.”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23122837/___Dreiging_ISIS_raakt_Nederland___.html