ISIS en Al-Qaeda gebruiken Saudische fatwa die beveelt alle Westerlingen uit te roeien

War-in-Europe

Desastreuze chaos Noord Afrika dankzij NAVO-ingrijpen in Libië – Islam is in oorlog met het Westen.
De Westerse politiek weigert nog altijd in te zien dat het gewelddadige jihadisme door een groot aantal moslims wordt gesteund.

De aan Al-Qaeda verbonden terreurbeweging Okba Ibn Nafaa in Tunesië is in slechts een week tijd al de derde jihadgroep die zich heeft aangesloten bij ISIS. In Tunesië worden nu het hoogste aantal moslims gerekruteerd voor de gewelddadige strijd die zich op zeker moment ook op Europa zal richten. Op de laptop van een in Syrië gevangen genomen ISIS-terrorist werd namelijk een fatwa van een Saudische moslimgeestelijke aangetroffen, waarin bevel wordt gegeven om alle ‘ongelovigen’, met name Westerlingen, uit te roeien.

Afgelopen dinsdag riepen Al-Qaeda in Noord Afrika (AQIM) en Jemen moslims in Irak en Syrië op zich te verenigen in de jihad tegen de Amerikaans-Europese coalitie tegen IS, en iedereen compleet uit te roeien, inclusief vrouwen en kinderen.

Islam is in oorlog met het Westen

De gevestigde politieke- en media orde doet nog altijd alsof de jihadisten niets te maken hebben met de islam. Het probleem is echter dat ieder land waar moslims de meerderheid of een invloedrijke minderheid worden, ten prooi valt aan de ware islam, die niets anders beveelt dan de gewelddadige verovering, onderwerping en desnoods uitroeiing van alle niet-islamitische volken. Zelfs het eens zo seculiere Turkije is in de afgelopen jaren in ijltempo in een islamistische staat veranderd.

Europese en Amerikaanse politici mogen dan volhouden dat wij niet in oorlog zijn met de islam, maar de islam is wél in oorlog met ons, omdat dit letterlijk in de Koran wordt bevolen. Het zal wellicht nog een aantal jaren duren voordat die oorlog ook bij ons voor de drempel staat. Hopelijk is het dan nog niet te laat om het tij te keren.

Lees hier het hele artikel:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/ISIS-en-Al-Qaeda-gebruiken-Saudische-fatwa-die-beveelt-alle-Westerlingen-uit-te-roeien

en meer:
http://counterjihadreport.com/2014/09/21/secret-weapon-to-take-over-america-revealed/

http://counterjihadreport.com/2014/09/21/islamic-state-spokesman-again-threatens-west-in-new-speech/