DANKZIJ DE EU MOET EUROPA ZICH NU VOORBEREIDEN OP TERRORISTISCHE AANSLAGEN!

IWY: Dit als gevolg van de miljoenen massa-immigranten via onze Europese “Gastvrije Open Grenzen”! Wij hebben onze vijanden niet alleen hier binnengehaald maar ook nog (in opdracht) met “open armen” ontvangen… 

terroroisme

Door: Guus Velraeds via EJBron:

Ik stel het me zo voor . . .

Islamitische terreurcellen zitten inmiddels in elk Europees land
De geheime diensten werken op volle toeren, maar wat op ons afkomt kunnen ze niet tegenhouden. De vijand van het Avondland zit lang en breed op uitnodiging in ons midden.

Vanmiddag een jonge moslima in vol ornaat, hijab, voorbij zien lopen. De trots en zelfverzekerdheid die ze uitstraalde was opvallend. Dit zijn tekenen die we niet willen zien, maar ze zullen op enig moment in ons gezicht exploderen. Zodra de cellen het sein krijgen en kans hebben, zullen ze toeslaan. De ideologische vorming hiervoor hebben ze de afgelopen 30 jaar met hulp en geld van het naïef tolerante Westen kunnen afronden. Deze cellen zullen willekeurige Europese burgers van straat plukken. In een gesloten bestelwagen sleuren en naar een afgelegen tevoren zeker gestelde plek rijden. Op deze plek zullen ze hun islamitische eisen voor een draaiende videocamera opsommen en stukken uit de koran voordragen. Voor hun op de grond zit de willekeurig van straat geplukte Europese burger vastgebonden en geblinddoekt op zijn knieën. Wat daarna gebeurt met deze Europese burger hoef ik niet te schetsen. Dat weten we of we dat willen of niet.

Elke moslim heeft de geloofsplicht mee te helpen aan uitbreiding en het alleen heersen van zijn geloof. Een tussenweg is er niet en bestaat alleen in de hoofden van westerse multiculturalisten. Nadat een paar van deze onthoofdingvideo’s op de diverse Europese nieuwsnetten zijn verschenen, zal in elke Europese huiskamer de angst toeslaan en men zal zich afvragen: wat overkomt ons nu? Hadden we dit kunnen zien aankomen? Jazeker, dat hadden we kunnen zien aankomen, tenminste als de Europese burger fatsoenlijke en waarheidsgetrouwe voorlichting had gekregen over de islam en diens methodieken van strijd, manipulatie en onderwerping. Onderwerping is het hoofddoel van de islam en elk middel tot dit doel is geoorloofd. Lees de koran, lees de overleveringen van de profeet. Het staat er letterlijk en in de wereld om ons heen zien we wat er staat gebeuren.

Geboren moslims die zich willen inpassen in de Europese samenleving spelen in deze processen helemaal geen rol. Kortom, zij doen er niet toe. De geboren moslim die zich wel wil aanpassen, gaat ook voor de bijl als hij niet bijdraait. Dit zal tot gevolg hebben dat uiteindelijk ook zij zich zullen neerleggen bij de islamitische terreur. Een groeiende islam in Europa betekent automatisch een groeiende terreur. De terreur heeft door de eeuwen de groei van de islam verzekerd en bevorderd.

Aangezien voor de gelovige moslim de koran het geschreven woord is van Allah, is deze dus onaantastbaar verankerd voor de eeuwigheid. Hieraan tornen staat gelijk aan het afschaffen van de islam. De wereld zal niet anders overblijven dan vroeg of laat de islam te vernietigen, want uit zichzelf zal de islam niet stoppen. Ook al willen we niet, we zullen er niet aan ontkomen de wapenen opnieuw op te pakken. De moslim leeft in dat opzicht in geleende tijd, het moet hem alleen nog aan het verstand gebracht worden. Dat zal veel bloed kosten, vooral onschuldig bloed.