Arnhemse ISIS-strijder: ‘Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.’

Raar, maar ik geef hem gelijk! Het constant beschermen, wegkijken, pamperen, en goedpraten van de daden van moslims door zowel onze bestuurders als de ‘Anti-discriminatie’ organisaties (zoals het MDI en Amnesty), geeft hen een VRIJBRIEF om Nederland aan te vallen!

E.J. Bron

Screenshot 51

De 23-jarige Marouane Boulahyani uit Arnhem probeerde niet zo lang geleden nog beroemd te worden als rapper. Hij was zelfs een keertje te gast bij radiozender FunX. Nu handhaaft hij de sharia in door ISIS veroverde gebieden in Syrië en Irak. Onder de naam Maru-One deelt hij op Twitter zijn avonturen. Op YouTube zien we hoe stapels sigaretten in de fik worden gestoken en mensen vijf keer per dag naar de moskee worden gestuurd.

‘De mensen werken hier gewoon en lachen. Er zijn nog wel plekken waar het er gruwelijk aan toegaat, maar met de wil van Allah zal er ook in die gebieden snel vrede zijn. Ook daar zul je snel de azan (oproep tot gebed, red.) horen, inshallah. Het is hier net zo veilig als in Nederland’, zegt Boulahyani deze week in Nieuwe Revu.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

View original post