Waarom moslim-extremisten Predators zijn…

isisnake

In elke oorlog worden barbaarse daden gepleegd; het doden van de vijand door het zwaard of door een atoombom is en blijft een misdaad. Dat het om een vijand gaat die ook hetzelfde zal doen,maakt het niet minder onmenselijk!

Moslim-extremisten zoals Al-Qaida, ISIS, of Hamas, gaan op oorlogspad om als opstandelingen in eerste instantie een (staats)vijand of bezetters te verslaan. Behalve hun oorlogsmisdaden tegen deze vijand, zien we hoe ze onschuldige burgers op gruwelijke wijze vermoorden (levend begraven, doodhongeren en onthoofden) en de vrouwen misbruiken. En dit alléén omdat zij een andere religie hebben. Deze burgers zijn geen vijanden want ze hebben hen nog nooit iets aangedaan. De extremisten zijn dus geen soldaten of vechters die iets verdedigen, maar predators (roofdieren), die doden omdat dit een aangeboren drang is. Ook schijnen ze dit met plezier te doen gezien de met trots getoonde video’s van hun koppensnellende activiteiten op hun slachtoffers!
Net als de roofdieren overheerst alleen hun hun instinct en hiermee tonen ze dus een duidelijk gebrek aan ratio (oftewel een gebrek aan hersencellen)…

Zich verweren tegen dergelijke groepen is veel moeilijker dan tegen menselijke (enigszins rationele) wezens! Want predators denken niet na over de consequenties. Een compromis of een wapenstilstand is voor hen dan ook onbespreekbaar! Het enige dat voor hen telt is alleen doden en overheersen…

En toch is er 1 ding dat de extremisten verschilt van de predators! En dit is helaas niet in positieve zin, want roofdieren zullen NOOIT hun kinderen in gevaar brengen of opofferen, integendeel, die zullen ze verdedigen met hun eigen leven!

De wereld moet dit terdege beseffen als zij zich tegen dit soort groepen wil verdedigen! Men heeft NIET met gelijksoortigen te maken maar met een levensgevaarlijke groep ongeëvalueerde wezens!

Realpredictor.