DE COVER-UP MET BETREKKING TOT DE MH17:

mh17coverup2Hoogste verraad aan het volk dat een regering kan plegen

Denk nog even terug aan de avond dat de MH17, het vliegtuig van Malaysia Airlines, neer kwam in het oosten van de Oekraïne. Haal nog even de vele extra nieuwsuitzendingen voor de geest en dan vooral de persconferentie van premier Mark Rutte.

Heel Nederland en ook veel kijkers in het buitenland waren getuigen van zijn woorden: “We zullen niet rusten tot we de onderste steen boven hebben”. Kosten nog moeite zou worden gespaard om uit te vinden wat er nu precies met het vliegtuig was gebeurd. Kiev en de VS riepen meteen dat de milities in Novorossia het vliegtuig uit de lucht hadden geschoten met het verlies van 298 levens, inclusief meer dan 190 Nederlanders. Rutte wilde niet speculeren. “Dat zou het onderzoek in de weg kunnen staan.” Rutte was duidelijk, hij wilde feiten en alleen maar feiten. Niets mocht daar van afleiden.

Dat was op de avond van 17 juli 2014. Intussen zijn er weken voorbij gegaan en nog steeds is er geen enkel onderzoeksresultaat naar buiten gekomen. Een tussenrapport, dat er al lang had moeten zijn, is er nog steeds niet, en het is ook niet duidelijk wanneer dat gaat komen. Er beginnen zich steeds meer tekenen van een heuse doofpot affaire af te tekenen. Een affaire waarin Rutte een zeer kwalijke rol speelt. Dat wat we nu weten en in de laatste maanden hebben gehoord geven dit aan. Wat wel duidelijk is, is dat men heel hard bezig is om de ware toedracht “onder de pet” te houden. Laten we eens kijken hoe het er nu voorstaat.

Ten eerste moet gezegd worden dat het in feite helemaal niet zo moeilijk is om de stukjes van de puzzel in elkaar te passen. Zowel de voicerecorder als de flight data recorder zijn in goede staat terug gevonden en ze waren ook niet gemanipuleerd. Ze worden nu al weken onderzocht. Tenminste, dat beweert men. Onzin natuurlijk, want dit proces moet al lang afgesloten zijn. Sommige details zijn immers al naar buiten gelekt. De hele zaak is in handen van een onderzoeksraad, die de medewerking heeft van alle betrokken landen. Het vreemde is alleen dat deze raad niet op de plek van de ramp is geweest. Men bleef stevig in Kiev zitten en keek wat het voetvolk in Donetsk aan het doen was. Toen dit voetvolk op Amerikaanse bevelen terug werd gehaald naar Nederland, vond deze onderzoeksraad het ook wel prima. De rest van het onderzoek kon wel in Den Haag worden gedaan. Dat is eigenlijk het laatste concrete dat van deze raad is vernomen.

Over dat stopzetten van het onderzoek ter plekke valt ook nog het een en ander te zeggen. Ten eerste was de dreiging op dat moment niet groter dan in voorgaande dagen, en de rapporten van een mogelijke Russische invasie waren pure NAVO propaganda die er op waren gericht Rusland de oorlog in te trekken. Er was dus geen noodzaak voor het stopzetten van de missie. Maar het was een bevel uit Washington en dan moet Rutte natuurlijk gewoon gehoorzamen. Het bevel is waarschijnlijk gegeven om de verhalen over Russische troepen aan de grens meer geloofwaardig te maken. Het hals over kop terugtrekken van de missie veroorzaakte toch een sfeer, waarin allerlei scenario’s die de NAVO en vooral Obama graag wilden zien, mogelijk leken. Wat de reden ook was, het was die avond duidelijk zichtbaar dat Rutte niet blij was met de beslissing. Hij verschool zich achter de woorden van een nabestaande dat er niet nog meer slachtoffers mochten vallen. Maar hij wist op hetzelfde moment dat hij een ereschuld niet had ingelost. Een beetje staatsman had het bevel genegeerd en doorgezet, maar daarvoor leidt Nederland een veel te volgzaam leven binnen de NAVO moordmachine. Dan wordt er niet eens meer aan tegenstribbelen gedacht.

Maar het gaat nog verder. Intussen hebben 4 betrokken landen waaronder Nederland en de Oekraïne een overeenkomst getekend over het vrijgeven van de resultaten van het onderzoek. Uit de overeenkomst blijkt dat niet alle informatie zal worden vrijgegeven. Daar komt nog bij dat alle ondertekenende landen een vetorecht hebben om bepaalde informatie geheim te houden. Deze overeenkomst heeft Rutte getekend en daarmee heeft hij de slachtoffers en de nabestaanden op een gruwelijke manier verraden. Want wie heeft er het meeste belang bij dat bepaalde zaken geheim blijven? Precies, de Oekraïne. Indirect natuurlijk ook alle landen die het Nazi regiem in Kiev steunen en helpen, met de Amerikanen voorop.

Het is intussen uit vele bronnen duidelijk dat het Kiev leger het vliegtuig uit de lucht heeft geschoten. Waarschijnlijk als gevolg van een mislukte oefening met het BUK systeem. Alle betrokken landen weten dit, en de Amerikanen weten het ook. Maar ze zullen het nooit toegeven omdat dan zou blijken dat hun bondgenoot een oorlogsmisdaad heeft gepleegd. Dat kan Washington niet gebruiken. We kunnen van een ding uit gaan; als de Amerikanen ook maar het kleinste bewijs hebben dat de milities van Novorossia of indirect Rusland betrokken waren bij het neerhalen van het vliegtuig, dan was dit al lang op allerlei manieren en in geuren en kleuren gepubliceerd. Men zit immers te wachten op alles wat Rusland in diskrediet kan brengen. De Amerikanen hebben zoveel satellieten, die zoveel gebieden in de gaten houden dat het totaal onmogelijk is dat ze niet hebben gezien wat er is gebeurd. Ze hebben het gezien, maar wat er op de beelden staat MAG niet zijn gebeurd. Dus komt men met een gigantische doofpot waarmee de slachtoffers en de nabestaanden voor een tweede keer tot slachtoffer worden gemaakt.

Het scenario dat nu in gang is moet ten eerst de boel vertragen en zo veel mogelijk vertroebelen. Uiteindelijk zal de uitkomst zijn dat men niet met zekerheid kan zeggen wie het heeft gedaan. Als reden zal men geven dat er te veel tijd werd verloren voordat het onderzoek kon beginnen en dat het ook niet afgemaakt kon worden. Beiden zijn belachelijk omdat in alle twee de gevallen de onderzoekers en hun meesters zelf de oorzaak waren van de vertragingen. Men zal beweren dat de volledige oorzaak niet meer te achterhalen is. Dan hoopt men dat iedereen tevreden is en er geen lastige vragen meer zullen komen. Als slotstuk zal worden gezegd dat het nu eenmaal in een oorlogsgebied is gebeurd en dat in oorlogen niet alles na te trekken is. Misschien zal er nog vaag naar de milities worden gewezen, maar er zullen geen bewijzen zijn. Dat zal wat betreft het westen het einde van het verhaal betekenen.

Aan dit hele vieze spel doet Rutte en ook Timmermans gewoon mee. Men laat de oren hangen naar wat Washington zegt, en de pers, die al even Amerika horig is, zet er geen echte druk op. De onderste steen zou toch boven komen? Het uiterste zou toch worden gedaan om de waarheid te achterhalen? Niets mocht het onderzoek toch in de weg staan? Al deze uitspraken van een voor de VS kruipende premier zijn loze woorden en leugens gebleken. De nabestaanden worden op een heel geraffineerde manier ingepakt en stil gehouden. Maar hoe lang nog? Op een zeker moment zullen de nabestaanden antwoorden eisen en ze zullen ook inzicht willen hebben, in plaats van nu weer een herdenking in de RAI en andere uitingen van uiterlijk vertoon. Zij hebben mensen verloren, niet Rutte en zijn hele leugenachtige zootje. Er zal dus een keer punt komen, en dan wordt het moeilijk voor de zogenaamde regering. Heel moeilijk.

Rutte en de anderen konden kiezen voor de eigen mensen en voor de rechten van de slachtoffers en de nabestaanden. In plaats daarvan hebben ze gekozen voor Washington en de NAVO leugenmachine. Dat is het hoogste verraad dat een regering kan plegen. Dit gaat veel verder dan huichelarij of diplomatiek gekonkel. De belangen van het misdadige Kiev regiem en haar betaalmeesters in Washington en Brussel worden als belangrijker gezien dan de belangen van de eigen mensen. Daar voor moet Rutte zich schamen. Heel diep schamen. Toen de slachtoffers terug kwamen werd er gezegd dat de regering het gebeuren met waardigheid had behandeld. Intussen weten we beter. Rutte en de rest van de regering weten niet eens wat waardigheid is. Ze kennen alleen uiterlijk vertoon. En precies dat maakt de hele zaak diep triest. Dat is pas echt een zwarte bladzijde.

http://www.stopdebankiers.nl/rutte-en-mh17-hoogste-verraad-aan-het-volk-dat-een-regering-kan-plegen/

Lees ook dit:
http://www.globalresearch.ca/cover-up-why-have-the-media-and-obama-administration-gone-silent-on-mh17/5396372

http://www.globalresearch.ca/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag/5393317