Helft Nederlanders (8,5 MILJOEN) continu in geldproblemen!

IWY
Zoals ik al vele malen heb voorspeld: Nederland wordt een derde wereldland! En waarom is er potverdorie door de zwakzinnige ‘bestuuders’ meer dan 800 miljard Euro geïnvesteerd in ontwikkelingslanden??

Bijna de helft van de Nederlanders komt elke maand geld tekort. Nog eens 24 procent van de bevolking kampt af en toe met geldgebrek. Slechts 15 procent kan goed rondkomen en houdt geld over om te sparen.

armoekindDat blijkt uit een onderzoek van vacaturesite Jobbird.com. “Schokkende cijfers, waar Den Haag iets mee moet doen”, aldus Jan-Peter Cruiming, oprichter van Jobbird.com.

Zo zouden volgens Cruiming de netto lonen fors hoger moeten worden en de bruto loonkosten omlaag moeten. “Dan hebben mensen meer te besteden en komt er daarnaast meer werkgelegenheid, meer banen. Als er niets gebeurt ontstaat een steeds grotere tweedeling in Nederland en daar zit niemand op te wachten!”
Schulden

Eerder dit jaar werd bekend dat zeker de helft van de Nederlanders zijn schulden het liefst verborgen houdt voor anderen. Ook heeft men steeds meer moeite om over de drempel naar hulp te stappen, met alle soms schrijnende gevolgen van dien.

http://www.telegraaf.nl/overgeld/consument/23020907/___Helft_Nederlanders_continu_in_geldproblemen___.html