WEG MET (CRIMINEEL) OEKRAÏNE!

Hoe crimineel de Oekraïne is kunt u o.a. hier lezen.

“De verdragsorganisatie betuigde solidariteit met Kiev en zal president Petro Porosjenko volgende week verwelkomen op een top in Wales. Rasmussen zei het volledig te respecteren als de Oekraïense leider besluit om te toetredingsprocedure van de NAVO te starten.”

Dat de EU gek is geworden wisten we al. Het lijkt er op dat secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen inmiddels ook kierewiet is, met hun nieuwe Europese NAVO-bases en NAVO interventiemacht. Waar komt die enorme drang vandaan om Oekraïne bij het Vrije Westen te betrekken? Kiev is volstrekt onbetrouwbaar gebleken. Recent nog moest Nederland de onderzoeksmissie in het rampgebied van de neergeschoten MH17 afbreken omdat president Porosjenko zich niet aan de met Frans Timmermans gemaakte afspraken hield: er werd gewoon doorgevochten in het gebied. Oekraïne, wat moet je er mee? Eerst een kaartje ter verduidelijking, na de breek.

OekrainekaartDuidelijk kaartje, niet? De NAVO is een militaire alliantie, de kern van het verdrag is artikel 5: een aanval op één van de staten betekent een aanval op allemaal. Oekraïne ligt mooi tussen Europa en Rusland in als buffer. Het gebrul van Verhofstadt, Van Baalen en Rasmussen draagt bepaaldelijk niet bij aan rust in de regio. Aan Oekraïne de kans (of hoop) bieden op Europese- en NAVO-toetreding, speelt Rusland alleen maar in de kaart: “Zie je wel”, zal Poetin zeggen. “Het Westen probeert de grenzen richting het oosten te verleggen.”

Daarbij: zinspelen op een lidmaatschap van de NAVO betekent dat Rasmussen eigenlijk zegt dat het Vrije Westen bereid is om een oorlog met Rusland aan te gaan.

Lees hier de rest:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/team_poetin.html