WORDT PRINSJESDAG DE DAG DES OORDEELS?

Ooit was Nederland een welvarend land!
Dankzij het lidmaatschap van de EU is deze welvarendheid ver te zoeken. We leven op de bodem van de geldzak.

crisisoordeelSlappe landen varen in ons kielzog mee. Onze verdiensten in hun zak maakt Nederland plat! Ooit zei iemand: Geef de armen geld en ze blijven arm. Het geld komt niet in de zakken van de armen, maar in de geldbuidel van diegenen die de macht in handen hebben om het te verdelen! Zullen we ooit uit de greep van Brussel loskomen?

Zoals het er nu naar uitziet, gaat vrijwel iedereen er volgens de kabinetsplannen volgend jaar in koopkracht op achteruit.

Derde recessie in aantocht!

Dachten we nu werkelijk uit de recessie te zijn? Opnieuw kans op recessie! Nationale overheden en de Europese Centrale Bank (ECB) moeten stimuleringsmaatregelen nemen om een derde recessie te voorkomen. Dat stellen economen in het Financiële Dagblad. Nu rentes overal in Europa naar historisch lage niveaus dalen, neemt de vrees voor een triple dip – na de kredietcrisis en de schuldencrisis – op de financiële markten toe. De euro daalde maandag naar de laagste stand in 11 maanden tijd nadat ECB-president Mario Draghi hintte op de inzet van de geldpers.

Klik hier om te lezen wat de miljarden extra bezuinigingen voor u zullen betekenen

Lees hier verder: http://ejbron.wordpress.com/2014/08/27/afgang-zorgbeleid-voor-ouderen-en-mensen-met-een-lager-inkomen-mag-het-ietsje-minder-ooit-was-nederland-een-welvarend-land/

En dan praten we nog niet eens over de gevolgen van dreigende oorlogen en de desastreuze sancties!