DE HUICHELACHTIGE DOOFPOT VAN DE MH17 CRASH

TIMMERMANSHYPODe “emotionele” woorden van Timmermans (PVdA): ‘Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,’ in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van MH17, gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die dronken boeven die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa’s.

Maar het hoofd van de repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg, zei de lokale bevolking te danken voor alle steun en het werk dat was gedaan. Nu moet ook het kabinet toegeven dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met 800 vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor rekening genomen. Sommige journalisten ter plaatse vertelden een ander verhaal. Ze konden de strooptochten in het gebied niet bevestigen. Sterker nog, er leek vrij professioneel werk te zijn verricht in het gebied. 

Maar dat gezag wordt door Nederland niet erkend. Pas op 5 augustus sprak Aalbersberg voor het eerst met het districtshoofd in de regio. Er waren toen al bijna drie weken verstreken sinds de crash van MH17.

De Nederlandse autoriteiten waren slecht op de hoogte van deze werkzaamheden, omdat ze hoofdzakelijk met Kiev communiceerden, terwijl het gebied de facto onder controle staat van de zelf uitgeroepen autonome republiek Donetsk.

Aantal “to the point” Reacties:

-De NL overheid en MSM hebben als bezetenen de ramp zo geframed zodat deze het beste uitkwam om Putin ( en de “homohaat” en “persbreidel” in Rusland) de schuld te geven.

-Dit was allang bekend maar werd zorgvuldig verzwegen door de Politiek en hun lakeien in de MSM, de Staatsradio en Staatstv. voorop.
Ook die man met die knuffel die door de MSM werd uitgemaakt voor dronken dief was toen hij dat aapje opraapte emotioneel en maakte een kruisteken. Maar dit werd zorgvuldig weggesneden door de NOS. U weet wel die club die ook Jodenhaat en journalisten molestaties wegsnijdt om ‘de Pro Gaza demonstratie niet in een kwaad daglicht te zetten’.

-En wat die mensen in het rampgebied betreft: ze zijn afgekraakt tot op het bot terwijl ze hun humanitaire plicht hebben vervuld op een wijze die respect afdwingt. Gééf ze dat respect dan!

Elsevier 30.8.2014.

Opm. Wat is de reden dat de inhoud van de zwarte dozen niet openbaar wordt gemaakt?
Zou deze informatie wellicht de waarheid aan het licht hebben gebracht over de rol van het door de EU zo fanatiek gepromote potentiële EU-lid: “de Oekraïne”???
(Want jullie weten bliksemsgoed dat als Putin hier de hand in had gehad, dit AL LANG breeduit in de pers zou zijn uitgemeten!)