WHY THE HELL ARE YOU PEOPLE SUPPORTING HAMAS AND ISIS?

Never thought that there are so many people with missing brain cells!
(Nooit gedacht dat er zoveel mensen zijn met ontbrekende hersencellen!)

PROGAZADan heb ik het nog niet eens over de Pro Hamas en Pro Isis demonstraties in Nederland!

Uit het artikel van Martin van Vliet:

Op 8 augustus jl. protesteerden een kleine tweehonderd mensen in Tel Aviv tegen de Gaza-oorlog en zij riepen de Israëlische regering op een einde te maken aan het bloedbad in Gaza. Wrang moest de demonstratie vroegtijdig worden afgelast vanwege gevaar voor Hamas-projectielen. En op 16 augustus demonstreerden weer duizenden Israëli’s voor vrede met de Palestijnen op het bekende Rabinplein. Tegelijkertijd werden er demonstraties gehouden op de Brooklyn Bridge door duizenden voornamelijk soennitische moslims . Ook waren er demonstraties in Parijs, Brussel, Berlijn, Rotterdam en vorig weekend nog in Amsterdam. Daar werden antisemitische teksten als deze uitgesproken o.a. door rapper Appa: ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en ons bloed’.

Zaterdag 23 augustus 2014

Op de Dam hebben zich zaterdagmiddag enkele honderden mensen verzameld voor een pro-Palestina demonstratie. Op het podium worden felle uitspraken gedaan over de opstelling van Nederland in het conflict tussen Israël en Palestina. De demonstratie is rond 14:00 uur begonnen. Onder meer rapper Appa en de Belgische activist Dyab Abou Jahjah hebben op de Dam de aanwezige demonstranten toegesproken. Reden voor de SP Amsterdam om zich terug te trekken. Appa deed uitspraken over de opstelling van Nederlandse politici in het conflict tussen Israël en Hamas: ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en bloed’. Ook Esther Voet, directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) moest het ontgelden: ‘Esther ‘Stink’ Voet, je bent een smerig mens’.

Na Appa was het podium aan Abou Jahjah: ‘Ik ben trots om op hetzelfde podium te staan als Appa, hij heeft alles al gezegd’. Eerder liet een spreker in een “Zwarte Piet is racisme”-shirt weten dat hij zich niet zou laten censureren door de politie, die gevraagd had om tijdens het protest niet te refereren aan Hamas. ‘Wij laten ons niet censureren. Ik kom in opstand en sta achter Hamas’.

Lees hier verder: http://ejbron.wordpress.com/2014/08/26/demonstraties-als-lakmoesproef/

FOR WHATEVER REASON, SUPPORTING TERRORISTS ORGANISATIONS IS SUICIDAL!
(OM WELKE REDEN DAN OOK, HET SUPPORTEN VAN TERRORISTEN-ORGANISATIES IS SUÏCIDAAL!)