WIJ HEBBEN ONGEVRAAGD MEEBETAALD AAN RADICALISERING VAN DE KOPPENSNELLERS!

BENT U OOIT GEVRAAGD OF U EEN MOSLIMINVASIE WILDE WAAR U MILJOENEN VOOR MOEST BETALEN?
Neen, en toch heeft u ongewild bijgedragen aan de radicalisering in Europa!

Bent u geshockeerd bij het zien van de beelden van de onthoofding van James Foley?

Lees hier hoe Europa medeverantwoordelijk is geweest…

haatimamVeelgevraagd en omstreden: Prediker Khalid Yasin bij een lezing in de Rotterdamse Dar al Hijra-moskee.

Haatimams door overheid gesubsidieerd!
Nederland heeft de afgelopen jaren miljoenen uitgetrokken ter preventie van radicalisering. Er wordt subsidie verstrekt voor projecten. In de periode 2007-2011 betrof dit zo’n 10,7 miljoen euro voor 78 projecten. Wie de roerige jaren 2005-2006 na de moord op Theo van Gogh meetelt, komt zelfs uit op 28 miljoen euro. Onder andere aan orthodox-islamitische organisaties die niet reppen over hun werkelijke ideologie.
Onlangs kreeg de stichting MOOI! zo’n 60.000 euro subsidie om radicalisering in de Zoetermeerse Al Qibla-moskee tegen te gaan, ooit het bolwerk van veel Syriëgangers!!

En wat blijkt? Haatimams, zoals Khalid Yasin en Usman Ali wakkeren juist de radicalisering in de gesubsidieerde moskeeën aan!
(in feite hebben wij dus de ISIS-terroristen gespekt!)

De uitkomsten van die projecten zijn nooit grondig geëvalueerd, zo concludeerde onder anderen emeritus hoogleraar criminologie Frank Bovenkerk in Tijdschrift voor Veiligheid eind vorig jaar.

Voorbeeld:’Koeweit betaalt Amsterdamse moskeebestuurders voor promotie van islam’
Koeweit heeft 1,3 miljoen euro meebetaald aan de Blauwe Moskee in de Amsterdamse wijk Slotervaart, die officieel het Dutch Kuwaiti Social and Cultural Center heet. Topambtenaar Mutlaq al-Qarawi van het ministerie van Islamitische Zaken is de voorzitter van Europe Trust Nederland, de eigenaar van het moskeegebouw.

Bottom line: In feite hebben wij als volk ongewild een steentje bijgedragen aan de totstandkoming van de (ISIS) terroristen!

http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/8/Welk-effect-hebben-miljoenensubsidies-islamprojecten-1583471W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-08-25|Overheidssubsidies_gaan_indirect_naar_haatimams